2 frågor, hjälp! (:

Behöver ha hjälp med några frågor som jag grunnar på!

* Varför vaknar Isabell varje natt, runt halv 4-4 nånting? Hon är inte hungrig, utan så fort jag tar upp henne så somnar hon, eller om jag ger henne nappen bara. Varför vaknar hon?

* Är det för tidigt att byta till sittvagn? Isabell hatar som sagt sin liggvagn, och undrar bara om det kan "bli fel" på något sätt att sätta henne upp redan?

TACKSAM om någon kan hjälpa mej med lite synpunkter och kanske svar! :D

Kommentarer
Postat av: Tini

Vet inte riktigt varför hon vaknar,men en förklaring kan ju bara va att hon kommit in i en dum rutin eller rättare sagt vana.Vet att Karros dotter vakna varje natt ibland flera gånger men ville inte heller äta mm.Och det blev väl mer eller mindre som en "dum" vana.Och jag tror nog du kan va lugn,hon kommer växa ifrån det snart och om du inte tar upp henne och bara ger nappen nöjer hon sej inte med det då?



Vad det gäller "sitt vagn" så förstår ja precis hur du känner:) Jag börja sätta mina barn när de också var rätt små,runt 4 månader ca.Ingen fara så länge det inte blir ett jobbit läge för henne och att hon kanske inte sitter uppe för länge men så länge du "puffar"upp runt henne så hon sitter bra så tycker inte jag det borde vara någon fara.Som sagt jag satte mina barn upp väldigt tidigt och dom mår bra idag :-) Dock ska det ju inte va några längre stunder,enligt min åsikt!!



Krama om lill snuttan!



2010-09-27 @ 22:00:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0