En jobbig vecka.

Ville ganska så tidigt åka hem ifrån BB, men ganska ås välbekant är det inte idealet från BBpersonalens sida, att släppa iväg en hem tidigt. Ville åkt hem på torsdagen den 17 där, men en barnmorska tyckte att det var något som inte stod rätt till med henne, så hon beordrade en massa blodprov. Tyvärr, så hade hon jue rätt.
Lilla Isabell hade dragit åt sig en infektion vid födseln, vilket tydligen är väldigt vanligt. Så istället för att åka hem till pappa, så fick vi flytta ner 4 våningar, till neonatal avdelningen. Så hon fick ligga övervakad första natten med elektroder och grejjer, men hennes värden var jättebra, både puls och syresättning och allt, så det var bara första natten det gällde. Så det blev antibiotika för hela slanten, 2-3 gånger per dag genom en kanyl i handen..
Men hon svarade jättebra på medicinen, så vi fick permiss att åka hem första gången på lördagen. Var hemma en 4 timmar ungefär och sen tillbaka igen. Fick återigen permiss, bara över dagen som vi trodde först, på söndagen, men då slutade det med att vi fick vara hemma över natten! Och efter det har vi sovit hemma varje natt!
Men sen, har vår prinsessa ist haft fruktansvärt ont i magen pga förstoppning, så hon har varit totalt hysterisk kvällstid, så det har varit jobbiga kvällar och nätter, med sen bilturer för att hon ska somna och även en tur till akuten som fick hjälpa oss med hennes lilla mage.
Är väldans orolig att hon inte bajsar som hon ska. Vill jue verkligen inte att min sessa ska ha ont i magen!

Igår kväll var hon dock, relativt, lugn. Hon var inte som de andra kvällarna, helt otröstlig.
Så vi fick sova iaf från kl 1 till 7 i morses. Hoppas att det blir bättre nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0