!

En halvtimma sov hon! Vad fasen!!
MEN, lyckades faktiskt att söva henne igen, hoppas nu verkligen att hon kan sova en stund.
Behöver få ringt till Fkassan, hängt lite tvätt och ätit lite och så..

Allt känns kaos

Känner mej som en tokdålig mamma just nu, vet inte om jag gör något fel eller vad det handlar om egentligen. Men min lilla Isabell är uppenbarligen orolig i kroppen och vill inte sova ordentligt. Hon är så trött att hon knappt kan hålla ögonen öppna, men vägrar att somna ordentligt. Och somnar hon så sover hon kanske 1½-2 timmar. Kan inte för mitt liv förstå vad det är som är fel! Men ska jue som sagt till BVC sen, och ska fråga henne där då. För hon måste jue sova. Bestämde mej nu för att jag skulle bege mej hemifrån, skulle bara göra nått. Så hon låg på sängen medans jag gjorde mej i ordning, och precis när jag var klar, jo då sov hon väl..?!
Är själv ruskigt trött då hon sovit riktigt illa hela natten med. Hon bara vrider och vänder sej hela tiden, precis som att hon är orolig för nått, men vad? Blöjan byter jag nu verkligen helt i onödan för att utesluta att de är den, hon äter okej, 90ml är jue inte direkt dåligt. Känns som att jag bara gör nått fel hela tiden, känner mej så otillräcklig just nu.

Usch för värme just nu!

Min lilla dotter verkar inte det minsta tycka om denna värme som är. Hon äter inte som hon ska och hon sover bara korta perioder, om hon sover alls. Riktigt orolig i sin lilla kropp är hon, och kokhet så fort som solen går upp. Uscha säger jag bara. Känner sig totalt maktlös när hon blir så orolig, man kan inte göra nånting. Det enda jag försöker med är att hon får i sig sin mat iaf. Så hon får äta i småperioder hela tiden, men hon äter till slut upp sin mat iaf. Ska bli kul att se imon om hon har gått upp som hon ska, ska till BVC och väga henne för första gången sen vi kom hem. Vägde henne förra onsdagen sist, och då vägde hon 3775g. Ska bli kul att se vad hon väger! (:

Är så otroligt trött med. Det tär verkligen på en när hon inte sover som hon ska. Man får stressa under tiden som hon sover för att hinna med lite grann av vad man har att göra under dagen, och sen så får man försöka göra det bästa av situationen när hon är vaken.

Lurigt, funderade ganska mycket när jag var ute på en promenad med henne innan, att herregud vad myckt utav detta livet som småbarnsförälder det är som man inte förväntade sig. Vet inte egentligen om jag förväntade mig speciellt mycket så, men jag tror inte att jag förstod innan jag blev gravid och när jag var gravid, hur svårt det egentligen skulle vara att tolka allting. Att försöka göra rätt. Att veta vad de små liven vill osv. Tror inte att jag egentligen förstod hur svårt det skulle vara. Hur maktlös man är när man tycker att man gjort allt man kan komma på och de fortfarande inte är nöjda.
Livet som smårbarnsförälder är allt annat än lätt, vilket man egentligen visste innan, men det är aldrig nånting som man kan förbereda sig på. Verkligen inte.

Idag - 13 dagar redan!

Det känns jue faktiskt helt sinnesjukt! Nästa 2 veckor gammal är min prinsessa redan, det är otroligt!
Igår var den en dag som inte var speciellt rolig. Var ute i Roasjö och skulle fira Moxen med kalas, men min lilla prinsessa var ruskigt orolig i kroppen och ville varken sova eller äta eller nånting. Tror lite grann att det kunde vara värmen som irriterade henne. Men blev i vilket fall att vi inte stannade speciellt länge, för det kändes bättre att åka hem med henne. Hon sov kanske på dagen 1 timma av 5 och åt knappt ingenting, så ni kan tro att hon var lite arger igår! Men ordnade väl upp sej någorlunda till kvällen, hon somnade åtminstone och fick i sig lite mer mat. Idag började hon med att matvägra direkt på morgonen, var precis som att hon helt plötsligt bestämt sig för att inte tycka om flaskan som hon druckit ur i 2 veckor. Så jag bytte från Esska till Mam flaska ist och det fungerade. Undrar om det bara var en fix idé för stunden eller om det blir permanent. Återstår och se vid nästa måltid!

I lördags var vi bara hemma mest, fick fint besök av Annelie och Mogge med barn, och Isabell fick jättefina presenter, tack igen! Mycket trevligt med besök, börjar kännas nu som att man orkar ta emot det nu.
Åkte sedan in till stan för att fylla upp det smått ekande kylskåpet och träffade på ett par kändisar som alla var nyfikna på Isabell (: Men nu är det jue så roligt att visa upp henne, man är jue bra stolt! (:

Konstigt ändå, jag kan fortfarande knappt förstå att hon är min! Det är så stort och otroligt, har inte fattat ännu att jag är mamma. Låter jue helt knäppt jue! (:

Idag kommer Elina ut och ska fika och tjöta lite skit, ska bli massa massa trevligt (:
Och idag har vardagen börjat ordentligt, pappa har gått tillbaka och börjat jobba nu. Ska bli lite skönt att kanke få in lite rutiner och så. Och på onsdag ska vi till BVC och väga prinsessan, då min sköterska är på semester i 2 veckor nu, så hembesöket får vänta till den 12 juli.

Midsommarafton igår.

Var ute i Roasjö igår och firade lite midsommar, och min lilla älskade Moxen's födelsedag!
Åkte ut vid en halv ett ungefär, och åkte väl hem ungefär klockan ett på natten! (:
Mycket god mat och mycket skratt gjorde det till en mycket mysig dag, tack ska ni ha!
Min underbara lilla sessa var helt fantastisk, hon sov sej igenom mest hela dagen, och alla var så nyfikna på henne och ville hålla henne, men inte lätt när man sover inte! :D Men hon fick kärlek från alla håll och kanter ändå :P

Idag.
Väntar på att min sessa ska vakna, så ska hon få sej sitt allra första bad! Sen blir de troligtvis att åka tillbaka till Roasjö, om inte de väntas tills imon kanske, för jag glömde lite saker där igår som jag hade handlat på vägen ner. Och sen blir det kanske en liten storhandling. Det ekar faktiskt ganska så bra i kylskåpet! Har inte blitt mycket gjort ordentligt sen man åkte till sjukhuset för 1½ vecka sen.. :S
Så dags att styra upp det hela lite!

Nej, gå och vila lite, för ögonen går lite i kors, innan sessan min vaknar.

En väldigt lugn och fin natt!

Tror att min dotter mår väldigt mycket bättre i magen nu. vi lade oss på soffan sent igår eftermiddag och skulle vila lite, efter en halvtimma vaknade hon och hade uppenbart ont i magen. Så jag beslöt mej för att hjälpa henne att få ur sej de där jäkla bajset, och det funkade och hon blev lugn som en filbunke!
Somnade igen vid 18 och vaknade inte igen föränns 03.30! Snacka om att sova gott! Då var det dags för lite mat och så, somnade igen vid kanske 5 ungefär.
Vaknade sedan att hon gnydde och jämrade sig i sömnen, trodde först att det bara var lite oroliga drömmar som hon hade, så jag lät henne vara en stund. Sen blev det nästan värre, så jag tog henne till mig. Men det märktes att det var något som irriterade henne, men inte verkade det vara ont i magen iaf, för det var inga skrik. så gick och skulle byta blöja, och fröken hade bajsat så rejält, så inte konstigt att det var jobbigt att ligga där! (: Blev en riktigt stolt mamma iaf, med tanke på att hon inte bajsat av egen vilja sen i lördags! Riktigt skönt att veta att det fungerar igen! :D
Har fått en riktig sjusovare iaf nu sen magen uppenbarligen fungerar igen. Hon sov natten till igår mellan 01-07, sen sov hon 09-15 och sen 18-03.30. Känns som att det är lättare att hitta tillbaka till sig själv igen nu om det kan vara så ett par dagar åtminstone! Mamma älskar sin lilla sessa över allt!

Nu är det dags att dra upp pappa ur sängen, skicka in honom i en dusch, fixa mej själv och sen göra iordning sessan för att sedan åka till Roasjö och fira lite midsommar och 1 års kalas!

Grattis mosters älskling på 1 års dagen!

Ganska lugn dag, hoppas på en lugn kväll!

Ja, dagen den har varit väldigt lugn och skön, lilla sessan sov mellan 9 och 3, så jag hann med en hel del på den tiden, men blev orolig emellanåt och var tvungen och kolla så att hon levde! (:
Nu sover hon igen, efter en liten skrikstund. Min lilla prinsessa vil inte bajsa ordentligt själv, jag förstår inte varför?! Hon får ersättning och jag vet att det är vanligt att dom blir hårda i magen utav det. Håller på och provar de flesta tips som jag fått, olja i maten, miniform droppar, Baby semp bifidus. Hon bord verkligen klara av att bajsa ordentligt, men icke.
Var inne på akuten med henne natten till igår, då de fick hjälpa henne att få bort förstoppningen. Sen hände ingenting under hela dagen igår, och ingenting heller idag. Vi låg på soffan för en stund sen och skulle vila båda två tänkte jag, vaknade efter en halvtimma av att hon hade de där skriket igen. Då var det bara för mig att hjälpa henne att få ut det och sen var det lugnt igen. Förstår inte varför hon inte fixar det än själv. Tiden får väl utvisa hur hon löser det, hon är jue ädå inte gammal än.
Så hoppas nu att hon mår bättre i magen och inte får hysteriutbrott ikväll igen. Mamma och pappa kan behöva slippa de lite :S

Kollade mina utbet. på Försäkringskassan.se innan med, och de luriga är att jag jag bara får utbet. pengar för perioden 21 maj till 16 juni, varför det? Det jobbiga med försäkringskassan nu med är att dom bara har telefontid till 16 varje dag nu, för det är sommartid. Så det är skitsvårt att få det inpassat där, och nu har dom väl förmodligen inte öppet alls imon, men ska göra ett försök att ringa iaf. Tycker de är lurigt, för nu får jag utbet. ca tusenlappen mindre än vad jag borde, och det ställer till de en hel del :(

Måste få klaga lite ändå

Visst, många i personalen på neo var väldigt bra, men jag tycker att dom är relativt respektlösa mot oss föräldrar. Dom kan inte berätta nånting angående medicinering, längre än till samma dag. Man ville jue veta hur länge hon skulle få antibiotika och hur många gånger om dagen och vilka tider på dagen. Men det var det ingen som kunde berätta om! Utan precis innan så fick man vet det. Man kunde inte planera nånting, som då nu de dagar som vi faktiskt var hemma med henne och skulle åka in med henne till SÄS, en 2-3 gånger per dag.
Och, skulle in och skriva ut henne igår, samt ge henne sin sista dos av antibiotika, skulle vara inne mellan 8-9 på morgonen, så jag åkte in så jag var där inne strax efter 9, för ajg skulle matcha ihop det med Försäkringskassan sen. Väntade till 10, då fick hon medicinen, sen fick jag veta att jag var tvungen att vänta tills läkrna gick sin rond och kunde då träffa henne och sen skriva ut henne. av lite erfarenhet så vet jag att dom inte gick ronden tidigare än 11, så då fick jag sätta mig och vänta med henne. Halv 12 kommer dom och säger att det har kört ihop sej och fråga om jag kan komma tillbaka halv 3 ?!?!?!? När jag redan väntat i dryga 2½ timma i onödan? Tack för den! Där sitter jag med en dotter som antagligen vilken sekund som helst skulle bli hungrig.
Men, åkte hem iaf, kom tillbaka vid halv 3, tjugo över 3 fick jag träffa läkaren, och tjug i 4 kom jag därifrån. Stackars baby som satt nere i bilen och trodde att det skulle gå fort.

Dom är respektlösa mot andra människors tid. Bestämmer dom att jag ska komma halv 3, så får dom väl ta emot mej då med, eller?

En jobbig vecka.

Ville ganska så tidigt åka hem ifrån BB, men ganska ås välbekant är det inte idealet från BBpersonalens sida, att släppa iväg en hem tidigt. Ville åkt hem på torsdagen den 17 där, men en barnmorska tyckte att det var något som inte stod rätt till med henne, så hon beordrade en massa blodprov. Tyvärr, så hade hon jue rätt.
Lilla Isabell hade dragit åt sig en infektion vid födseln, vilket tydligen är väldigt vanligt. Så istället för att åka hem till pappa, så fick vi flytta ner 4 våningar, till neonatal avdelningen. Så hon fick ligga övervakad första natten med elektroder och grejjer, men hennes värden var jättebra, både puls och syresättning och allt, så det var bara första natten det gällde. Så det blev antibiotika för hela slanten, 2-3 gånger per dag genom en kanyl i handen..
Men hon svarade jättebra på medicinen, så vi fick permiss att åka hem första gången på lördagen. Var hemma en 4 timmar ungefär och sen tillbaka igen. Fick återigen permiss, bara över dagen som vi trodde först, på söndagen, men då slutade det med att vi fick vara hemma över natten! Och efter det har vi sovit hemma varje natt!
Men sen, har vår prinsessa ist haft fruktansvärt ont i magen pga förstoppning, så hon har varit totalt hysterisk kvällstid, så det har varit jobbiga kvällar och nätter, med sen bilturer för att hon ska somna och även en tur till akuten som fick hjälpa oss med hennes lilla mage.
Är väldans orolig att hon inte bajsar som hon ska. Vill jue verkligen inte att min sessa ska ha ont i magen!

Igår kväll var hon dock, relativt, lugn. Hon var inte som de andra kvällarna, helt otröstlig.
Så vi fick sova iaf från kl 1 till 7 i morses. Hoppas att det blir bättre nu.

Vi börjar från början..

Nu har det sannerligen inte blitt mycket skrivet här, faktiskt varit bra mycket enklare om man hade en bärbar dator ist för att sitt vid en jäkla stationär. Men jaja, kan inte få allt här i livet!
Så vi börjar från början, eller där vi slutade sist iaf! (:

var jue som sagt i Ullared förra måndagen, den 14 juni, och jag skrev som bekant och berättade hur jag hade haft förvärkar hela den dagen. Japp, men värre och värre blev det allt hela den kvällen där sen. Låg i soffan mest hela kvällen och bara vilade, beslöt mej för att lägga mej uppe vid en 11 kanske, vaknade sedan igen vid 1 tiden och hade ganska så rejält ont. Tog mitt täcke och kuddar för att gå ner och lägga mej i soffan, tänkte att jag inte ville störa baby i hans sömn, för dom hade lite viktiga saker att göra på jobbet dagen efter, osjälvisk som jag kan va! :D Så låg nere i soffan och det blev praktiskt taget bara värre och värre, ringde in vid 3 och frågade dom på förlossningen vad jag skulle ta mej till, och råden blev, som de flesta som fött barn vet, alvedon och ett bad. Sen skulle jag bestämma själv hur jag skulle göra. Låg ytterligare en 40 minuter och funderade, ville verkligen inte väcka baby för att det vara viktigt att han skulle jobba dagen efter, men vid 4 fick det bli så iaf!
Han, knappt vaken, flyger upp ur sängen och på med kläder, borsta tänderna och ner i bilen så fort!
När vi kom in till stan hade han konstaterat att min bil gick i 200 km/h i af! (: Så fort till förlossningen gick det iaf!

Kom in, blev undersökt och konstaterade att jag hade öppnat mej 2 cm, fint, fick ett rum och värkarna bara eskalerade. Innan vi åkte in hade jag kanske 1 värk var 5-10 min, när morgonen kom, blev det ca 3 st per 5 min. Men, hände ingenting med öppningen, men vid 12 tiden eller så blev jag förflyttad till en förlossningssal, där jag fick underbara lustgas! Haha, det var ganska spännande :D Fick badat en hel del under dagen med, var riktigt skönt faktiskt. Men ah, för att göra det lite kortare, inte mycket hände under heeeela dagen, de riktiga krystvärkarna kom igång omkring 17.50 och ut kom en prinsessa kl 19.05.

MEN. Detta kan jag tala om att det var det värsta, ja det absolut VÄRSTA jag gjort i hela mittl iv, och jag skulle aldrig under några omständigheter göra om det igen. Blir det fler barn, så blir det kejsarsnitt, utan en tvekan!

Dock, nu har vi den vackra prinsessan Isabell hos oss, hon är helt enkelt perfekt.

Isabell Månsson, 3790g 51 cm lång.


En intressant dag idag..

Ja, var jue som sagt i Ullared idag, var ganska så lugnt och skönt med inte allt för överdrivet mycket folk. Hittade mycket saker till bäbis, men fortfarande så tråkigt att man inte kan köpa något som är könsdefinierat, vilket gör det hela så mycket mer begränsat. Hittade också ganska mycket till älskling, det är han värd för att han fyllde år nu, så några plagg fick han och så. Hittade bara lite underkläder till mig själv, ganska besviken så här i efterhand, för jag hade tänkt att köpa någon tjockare tröja och lite så, me de får väl bli en annan gång. Hittade en fin jack för under 150 kr, men hur jäkla lätt är det att se om den kommer passa sen då? :D Så det blev ingen till slut (:

Det lustiga är att jag sen i lördags och mest igår faktiskt, haft en olustig känsla över att åka till Ullared idag, varit nästan lite orolig. Och det fick jag lite svar på sen varför..
Påväg ner i bilen, känner jag att, oj jag börjar nog få förvärkar! Så gick nere i Ullared i 2 timmar lite drygt och hade emellanåt såna jäkla förvärkar, men jag beslöt mej för att inte säga något till varken mamma eller Jessica, för onödigt att oroa dom medans jag ändå hade det under kontroll!
Nu efter att jag kommit hem, har jag försökt att bara ta det lugnt i soffan, men det vill inte riktigt gå över ännu. Tycker snarare att de blir lite värre, men vad vet jag i nuläget? :D Only time will tell!

Men har en liten lustig känsla, eller instinkt, att det kanske inte är såå många dagar kvar innan bäbis kommer. Hade jue varit rätt så skönt! :D

Och nej, jag är ännu inte ett dugg nervös, mest änslig och otålig, för jag vill bara att bäbis ska komma nu!

V 39 <3

(38+5) 8 dagar kvar.


Ullared idag!

Könner mej verkligen som en säck potatis idag, är så sjukt trött att jag knappt vill veta vad jag heter :/
Hade helst av allt bara velat nana halva dagen till, men icke, idag bär det av mot Ullared med mor och syster!
Det är nog mest min envishet som drar mej dit, för jag vete faen om jag egentligen orkar, men det finns lite små saker som jag vill köpa till, till bäbis, och det är ganska lätt med sällskap av syster. Så det får bli att shoppa, sitta, shoppa, sitta, shoppa och sitta, sitta :D Det blir nog trevligt de hära!

Helgen då.
Älskling fyllde jue år i torsdags, så det har varit fullt med förberedlser innan kalas igår. I lördags var vi och slängde lite skräp och passade på med en fika hos Annelie och Mogge, innan det sedan bar iväg mot staden för att inhandla de sista sakerna till smörgåstårtorna. Sen blev det bak, inte mindre än 3 smörgåstårtor, vilket jag nu ångrar lite, då allt inte gick åt. Och sen blev de lite bak av snoddas, riktigt, riktigt fina blev dom måste jag säga :D Men hade jue sån jävla otur, att när jag väl skulle börja med glasyren, kom jag på att jag inte hade någon kokos, och det är ett MÅSTE, så åkte till City Fristad och handlade det, kom hem och påbörjade uppmätningen av allt, och insåg att jag inte heller hade tillräckligt med florsocker!! Arg man kunde bli då att man inte kollade de först! Vid detta laget är klockan halv 9 på kvällen och jag är knappt trött! Men inget att göra åt än att sätta sig i bilen igen och åka. Kul, kanske inte då! Men dom blev bra till slut iaf :D

Sen igår, kalajs dagen.
Mycket trevlig, tack alla som kom! Tråkigt att kusinen fått ryggskott och lillebror med flickvän skulle hämta gravid hund så dom inte kunde komma. Men alla ni som kom gjorde det till en mysig dag!

Åkte sedan ner till Kinnarumma för att kolla på ett nytt projekt till älskling, han kan jue aldrig låta bli dom där projekten :D De ska väl vara en vinterbil, och den var till bra pris. Ja, ja lägger mej aldrig i dem där affärerna! :D Det är hans favoritsyssla (:
Om vi nu bara kunde börja gräva lite granna på garaget snart med, då blir jue livet så mycket lättare :P

Nä, nu har jag knappt med tid på mej att göra mej i ordning! Tjillewippen! :D

Snälla älskade bäbis..

Är väldigt gott uttråkad nu, sitter här ensam, för älskling åkte till Erik, och de är inte alltid så kul att hänga med där. Då de mest står i garaget, snackar om skit som man inte förstår utan en ordbok om bilar.
Så då är det hellre att jag är hemma. Är för trött för att hitta på något samtidigt, så jag vete fasen vilket ben jag egentligen ska stå på!
Nu känner jag mej ganska så små depp med, med tanke på att dagarna går i slowmotion, och det känns verkligen inte som att det ska komma en bäbis snart överhuvudtaget.. :(
Såg dock igår själv med egna ögon att magen hade sjunkit något, men de är jue verkligen ingenting som jag samtidigt litar på, att åh nu kommer snart bäbis, för det börjar verkligen kännas oändligt det här! :S

11 dagar kvar till BF, men kan också samtidigt vara upp till 25 dagar typ. Åh, DET skulle jag nog verkligen inte klara!

Snälla älskade bäbis, kom snart!

Åh!

Nu vill jag verkligen bara att bäbis ska komma, dagarna känns allt mer och mer dryga. Känner sig så trött och fet hela tiden och vill bara att det lilla miraklet ska komma ut så man får se 'henom' snart och bara få mysa!
Blir bra avundsjuk, men GRATTIS Alex till din lilla pojk!

Hoppas snart att det är min tur, just nu känns det som att det aldrig ska bli av! :S

Inte en helt till synes ovanligt, vanlig dag (:

ah det händer väl ungefär lika mycket här idag som vilken dag som helst. Tänkte dock att jag skulle ta mej en snabbis med dammsugaren, kan behövas om det ska vara kalajs här på söndag. För imon ska de bakas smörgåstårta, så dumt att chans på att man hinner och orkar göra det då, lika bra att få det gjort idag.

Men först, mot duschen! Kan kännas helt dumt att duscha innan man dammsuger, men idag känner jag mej så sinnessjukt smutsig så då får det bli så :D Kan alltid duscha igen sen, höhö.

Idag är det 11 dagar kvar till BF, och inga förverkar that I know of (:

Igår, idag, imorgon?

Igår fick jag tidigt besök utav, först en DHL nisse som lämnade ett paket, sen utav min syster som hämtade paketet härifrån (: Busade ett par timmar med underbara Moxen, och fick hjälp med att bära upp spjälsängen till sovrummet och utrett lite angående mina föräldradagar. Så nu ska jag börja nalla på dom från och med lördag. Känns sådär, med tanke på att dom inte kommer hålla speciellt länge..
Måste skaffa mej något som jag kan jobba extra med på kvällar och kanske några helger sen för att kunna spara lite på dagarna och kanske dra in lite extra pengar till kassan, för man blir jue knappast rik på att vara mammaledig (: Så är de något som har något bra tips på timasntällning som gäller kvällar och helger sen, så säg gärna till!

Begav oss sedan in till staden en sväng för att spana över Nelly Outleten, och jag måste säga att jag blev väldigt besviken, var knappt ingenting som föll mig i smaken, och jag hade faktiskt räknat med att det skulle finnas mer saker. Men, får väl ta en tripp dit nån mer gång i sommar, då dom faktiskt har öppet hela sommaren.
Tog sen en tripp in på Maxi, då det var dags att börja handla hem saker inför helgen, då mitt hjärta fyller år i dag, så står det smörgåstårta på menyn på söndag då familj och vänner kommer hit på fika.
Sen blev de en mumsbit på Burger King innan det var dags att åka hem och typ nana :D Alltså en sån tur i stan kan verkligen suga musten ur en (:
Kollade på Alvin och gänget 2 med älskling igår när han kom hem från jobbet, och jag bara tvärsomnade efter halva! Synd, för jag ville evrkligen se den, men tur att man har den på DVD :D

Dagen idag har tillbringats mesta dels nere i Roasjö, då jag fick assistera med lite kablar för att Epson är inkompetenta att ens skicka med en jäkla strömkabel till en skrivare, tycker jag ska ingå i paketet? :S
Inte ens färgpatroner fanns med, så det fick vi åka och köpa. Men då fick jag mej köpt nya hemtelefoner iaf, så nu slipper jag springa runt i halva huset när det ringer! För lyckas jue ta mej faen alltid sitta uppe när det irnger nere, eller tvärtom :D

Nej, dags att kika nätet nu innan det är dags för veckan Ghoswispere :D


Grattis mitt..

.. underbara, underbara hjärta på din 26 års dag! Du är bäst i världen, och jag kjan inte älska dej mer!

PUSS!

5 år kan gå så himla fort!

Ah idag är det exakt 5 år sedan jag tog studenten, helt sjukt när man tänker på det.
Det var en dag som var helt fantastisk, samtidigt som den var helt, helt lugn. En dag som jag kanske inte firade som så många andra gör med alkohol och fest och grejjer, utan jag valde att tillbringa kvällen tillsammans med mitt hjärta. Vi åkte lite cadillac och sen åkte vi bara hem för en mysig kväll tillsammans. Underbart.

Mycket har hänt på 5 år, har haft ett par olika jobb, köpt hus och ska nu ha min första bäbis. Mycket dåliga saker har hänt under åren, men jag minns verkligen bara de bra stunderna. Det är allt som räknas. Idag, älskar jag mitt liv, det kan inte bli bättre! (:


Grattis till er alla Borås-studenter som tar studenten imon, ha en underbar dag och fira den hur ni vill!

Själv, ja jag ska hålla mej ganska så långt ifrån staden imon iaf (:

Åh vilka tråkiga designs det finns!

EFTERLYSNING!!

Någon som kan sej på denna blogg och så lite som kanske är sugen på att hjälpa mej och designa om min blogg lite? Hade varit evigt tacksam om någon ville hjälpa mej lite med det, för just nu så är dom relativt tråkiga dessa designs som finns, hade behövt en kanske lite mer personlig stil!

Nelly Outlet.

Någon som varit där än? Funderar ganska seriöst på att ta mej dit en dag i veckan och kika lite granna. Känns samtidigt ganska meningslöst att köpa kläder i nuläget med en höggravid mage, samtidigt som det kanske kan kännas lite inspirerande (: Kanske hitatr en massa finfina kläder att köpa till skitbra pris så jag bara MÅSTE gå ner i vikt sen? Hade varit ganska najs ändå (:

För ner i vikt, det ska jag jue bara banne mej! :D

Åh, kikade kort igår på när jag tog studenten, för 5 år sen, precis när jag och Daniel hade träffats. Då vägde jag 52 kg ungefär. Snacka om att det kändes lagom deprimerande att titta på det. Visst, 52 kg kanske är aningen för lite för mej att väga, men fy vad jag faktiskt skulle göra ganska så vad som helst för att göra det igen. Mellan 55-60 kg iaf. Då kan man jue säga att jag har ett par kilon att tappa :S

Någon som varit på Outleten som kan säga Bu eller Bä om det? Om det är värt att stanna till vid?
Eller någon som är bra sugen på att hänga på dit kanske? Sällskap är alltid lika trevligt :D

Puhf..

Var precis som att någon kom och slog mig i huvet med en slägga, blev så trött på en sekund att jag knappt kan hålla upp huvudet längre. Kanske skulle försöka mej på att sova en liten stund innan det är dags att laga lite mat och så. Åh, BTW, inte har de blivit någon damsugning idag heller! (: snacka om lite lathet som ligger i mej nu (:
Det jag vet att jag kan skjuta upp på framtiden, det gör jag! Självklart! Haha. Ingen som dör utav lite damm i hörnen :D Kanske kan orka mej på det senare, återstår att se :D


Chihuaua (:

Oj vad jag funderar och funderar (: 
Dom är jue precis helt underbara de små liven, och jag är erbjuden att ta en tik som fodervärd i höst/vinter. Låter helt underbat, frågan är bara om man hinner och klarar av det och allt det där!
Det är min lillebrors flickvän, Lotta som föder upp de små liven.
Jag har sagt att jag får fundera lite efter att bäbis kommit och allt, om jag känner att jag klarar av det och allt. Vet en familjemedlem som skulle bli lite ledsen dock, och det är våran lilla Freja, hon är så van vid att det är hennes hem och hon är ganske vakande över sitt revir, så det är också en fundering över hur det skulle funka.

Mycket att fundera över, men gud vad mysiga dom små liven är! Ja, jag har ett par månader på mej att bestämma mej (:

äsch, bara en massa skit.

En aning tröttis idag ska jag säga, men det är väl knappast ovanligt..? :D
Sov i ganska så godan ro till kvart i 10, en riktig sjusovare har man blitt (: , vaknade av ett samtal från DHL som säger att dom vill lämna av ett paket imon från England. Det får dom väl (:
Har jue bara väntat i lätt en månad för mycket på att få det, så det är välkommet!

Idag är nog lika fylld med aktiviteter som igår skulle jag tro (: Kanske dra en sväng med dammsugaren senare. Lusten knackar jue inte riktigt på ryggen! (:

Sen att jag har fått en sån ruskigt svullen vänsterfot gör att jag inte vill röra mig allt för mycket heller, men det är väl kanske bara och bita idet sura :P Kanske skulle passa på att damsuga upp ett hundratal flugor som ska hålla på och retas också! Argh, hatar dessa jävla flugor!

Kommer skatten idag tro? Hade varit najs (: Kollade skattekontot på skatteverket.se, och där står det att det är utbetalt 2010-06-05 vilket var i lördags, så det borde jue komma vilken sekund som helst.

Uppdatering

Dålig uppdatering sedan i torsdags, men ska försöka få med allt det väsentliga (:

Var hos BM i fredags morses, allt verkade som det skulle, bäbis hade inte riktigt fixerat sig ännu, huvudet var fortfarande lite ruckbart, men får hoppas att det fixerar sig snart! (: Hjärtljuden var bra, och kurvan var fin som vanligt. Skönt att det har gått såpass bra med bäbis som det gjort hela graviditeten, trots skrämseln med de höga hjärtljuden i april, som trots allt bara berodde på en livlig bäbis. Det är mamma och pappas älskling de (:
Med tanke på att det varit relativt påfrestande för min kropp, med foglossning och dylikt, så är det skönt att alla värden med bäbis har varit bra under hela tiden <3
Efter det blev det en fika med Maria, var ett bra tag sedan sist, var mycket mycket trevligt!
Efter det med så bar det iväg till knalleland för att få tag på en present till Cilla, då hon fyllt 21. Hittade några som passade perfekt (:

På kvällen där sen var det bara lugnt, var hemma och gjorde absolut ingenting. Älskling bytte motor och grejjer på 140 så den kunde säljas, och vilket den gjordes på en gång, då min syster med karl var i behov av en extra bil. Så den blev nerkörd till Roasjö på lördagen, sen var det dags för kalas hos Cilla och Simon, och sedan var det dags att hämta favorit Moxen, då mamma och pappa skulle på bröllopsfest på kvällen, så moster fick hoppa in som barnvakt. Var riktigt mysigt, vi lekte och stojjade lite granna på kvällen, innan han somnade vid kl 21, sen vaknade han vid 01 igen och skulle inte ligga i sängen, utan jämte moster, så där låg vi och 'myste' hela natten, eller han gjorde, moster sov mest dåligt (: Men han är underbar den lille krabaten! (:

Igår var en lugn dag, då jag var helt utmattad efter en natt med väldigt lite sömn. Var nere i Roasjö och myste, grillade lite och så. På kvällen hände absolut ingenting och idag är den måndag (:
En regning måndag idag, men riktigt mysigt. Bara varit och inte gjort något speciellt, bortsett från en liten handling och två maskiner tvätt. Skönt med sånna här dagar, EMELLANÅT! :D

15 dagar kvar nu till beräknat BF, hoppas verkligen på att det också kan bli så, men tar verkligen inte ut något i förskott. Men gud nu börjar det bli riktigt, riktigt tungt..

19 days and counting..

Idag känns allt bra jpbbigt faktiskt. Denna oändliga väntan som aldrig ska ta slut. Är nere på 19 dagar kvar, och visst är man nervös, men jag är nog mest otålig tror jag. Tycker verkligen att tiden är så seg att det inte finns! Är fruktansvärt uttråkad och ser knappt någon mening med att gå upp på morgonen längre, inga förvärkar som kan hinta om det kankse är på väg, vissa säger att magen sjunkit och att det är på gång snart, men tyvärr så kan jag inte se det. Väldigt lätt just nu att bara se det negativa. Ska till BM imon, och ska bli intressant och se om hon tycker att magen har sjunkt elleri inte.

Alla har alltid sagt att den sista tiden är den värst, och herregud, vad jag förstår dom!

Kan det inte bara komma som en enda stor överraskning att värkarna bara sätter igång idag, maybee not.
Hade dock varit otroligt skönt.

Magen sjunkit?

  35+1 vs. 36+6   


ville göra en liten jämförelse, men jag ska nog säga att jag inte tycker att den har sjunkt..? lämna gärna en kommentar och berätta vad du tycker/tror (:


RSS 2.0