Måste vända mitt liv

Blir så trött på mej själv, jag vet vad jag gör fel, men jag slutar inte.
En stunds njutning och en evighets må dåligt?

Varför kan jag inte bara lägga av..?
Tror faktiskt att jag är en "små-ätare-missbrukare". Eller nått.

Till salu!

Hade verkligen behövt bli av med lite saker.
Så är det något ni kanske skulle vilja köpa, eller känner någon som vill.
Snälla hör av er.



350 kronor (BVSA)

1500 kronor (BVSA)



Resesäng, 300 kronor.


Plötslig spädbarnsdöd.

Kollade lite på The Doctors i morses, då dom skulle ta upp vad nyblivna föräldrar ofta gör för misstag. Det handlade om hur många föräldrar skakar sina barn av frustration när dom inte slutar skrika, och hur dom kan får hjärnskador utav det. Men det vet man väl? Visst, utav ren frustration så vet jag att många kan göra det, men vad kan ett litet barn hjälpa att den skriker? Det är jue du som förälder istället som är "dum" och inte förstår.

Sen kom dom till just orsaken som kan leda till plötslig spädbarnsdöd, och det var att vi lägger ner våra barn så att dom sover på mage i spjälsängen.
Det har Isabell gjort ända sen första dagen hon kom. Hon visade med en gång att det var då hon sov som godast. Hon har aldrig sovit några längre sträckor på rygg eller sidan.
Dom menade att genom att lägga dom på rygg, så hade vi minsakt plötslig spädbarnsdöd med 50 % genom åren. Men för en 20 år sen, menade dom inte då att bara inte skulle ligga på rygg av just den anledningen då?

Isabell mår jättebra och sover hur gott som helst på mage.
Tycker att man ska göra det som känns rätt och bäst för en själv.
Sluta lyssna på alla undersökningar så mycket, dem gör en mest nervös och orolig mest, och hur bra är det?



Isabell 3½ dagar gammal på sjukhuset, sovandes som bäst på mage.

Morgonkaffet

Första glaset kaffe nu strax uppdrucket. Bad Daniel att sätta på lite extra kaffe idag som jag kunde hälla i termos och drick under morgonen. Altlid gott att ha i sin ensamhet (:
Isabell sitter nere i sin babysitter och tittar på Disney XD och pratar för fulla muggar! :D
Vaknade i morses att hon pratade sig nästan hes i sängen, gik och tittade på henne och hon sken upp som en sol! Mammas lilla älskling :P
Nu har hon sovit lite sämre i natt, men antagligen pga att jag glömde ge henne Ränessans droppar innan nattningen igår. Bara undrar när dessa jobbiga nätter ska ta slut. Jobbigt nu känner jag.

Har kommit på att jag är så nyfiken som person också, att jag alltid lyssnar efter henne. Vaknade i natt, innan hon ens vaknade eller började röra på sej. Börjar bli en vana detta tro..?
Från klockan halv 4 ungefär sov jag kanske 30 minuter. Låg och lyssnade efter henne hela tiden och undrade om hon somnade om eller inte. Jobbigt som satan :/ Önskar jag bara kunde koppla bort och slappna av!

Idag händer nog inte allt för mycket skulle jag tro. Behöver komma iväg och handla mjölk och bröd och posta ett brev. Fick ett brev från Trygg Hansa igår, ett frågeformulär angående komplikationer vid födseln. Det är väl en bedömning dom ska göra i och med hennes försäkring. Så ska fylla i det helt och skicka in det.

Vad ska ni hitta på idag?

Spöket Laban babygym


Fick jue som sagt göra en vild chansning igår, då jag insåg att Isabell tyckte om Alvins babygym, men inte sitt eget. Hittade ett sådant här på blocket, nästan oandvänt, inte samma färger som Alvins, men ändå ett Spöket Laban babygym. Skulle jag köpa ett med samma färger hade jag fått åka till Karlstad eller betala fullpris på den :/ Så köpte iaf detta, och hon stortrivdes. Låg nästan i 50 minuter igår trots att hon sovit dåligt på eftermiddagen och var trött. Helt underbar att detta kan fungera nu! (:

Min mobil! (uppdatering)

Ni kan nu återigen nå mig på min mobil, pratade med en snäll själ idag på Tele2 som frågade ut mej en massa angående mitt abonnemang, hurmycket som jag brukar ringa för, hur länge jag haft mitt abonnemang osv. Sånt som mest bara jag borde veta. Lite kontroll uppgifter skulle jag tro!
Så nu fick jag PUK koden utav honom och min telefon fungerar återigen (:

God morgon världen!

Minus grader när man vaknar och jag har hostat sönder min hals så jag är lagom hes. Isabell bara stirrade på mej nu på morgonen när jag försökte prata med henne (:
Natten har varit en massa mycket bättre med Isabell, istället har jag hållit mej vaken genom att hosta :/
Hon har vaknat en gång bara, eller gnällt iaf. Tryckte in nappen och hon sussade vidare.
Gav henne alvedon igår kväll på tandköttet och lite Renässansdroppar i näsan, sen har hon sovit jättebra inatt. Helt underbart.

Idag, vette sjutton vad man ska göra egentligen. Någon som har ett förslag?
Har hittat ett Spöket Laban Babygym som jag helst skulle vilja åka och köpa idag, men får se om det finns kvar och om personen är hemma och kan svara.
Hoppas, hoppas.

Fika någon idag kanske? (:


Min livsstil.

Allt småätande, ätandet för ätandets skull. Är det något som jag verkligen vill föra vidare till min dotter?
Alla barn gör som sina föräldrar, och jag kan jue knappast lära min dotter att leva sunt, nyttigt och gott om inte jag själv gör det.
Om jag någonsin ska förändra mig och mitt beteende, så är det väl ändå nu?
Om jag aldrig lyckats för min egen skull, så kanske jag skulle försöka lyckas för Isabell's skull?

Men hur?

The biggest issue of my life :/

Aldrig någonsin i mitt liv har jag mått bra över hur jag ser ut eller vad min vikt är. Minss att jag som 10 åring stod framför spegeln och tyckte att jag var tjock. Att jag satte en spärr i min egna hjärna, att vägde jag över 45 kilo, så var jag tjock. Har sett i mina gamla dagböcker hur jag mått dåligt över att jag köpte en påse chips, och hur jag skulle ge bort den till mina syskon. Är det sunt när man är en 10-11 år gammal?
Minns även när jag tänker tillbaka, att allt mitt småätande, det kommer utan tvekan ifrån min pappa. Han var en mästare på att småäta och jag har alltid varit pappas flicka.
Det var en period i mitt liv, undtrar om jag kunde varit 13-15 år gammal, då jag kunde äta allt, precis vad som helst egentligen, och jag gick aldrig up i vikt. Min mamma brukade skämta om att jag hade binnikemask tack och lov så hade jag aldrig det.

Sen fyllde jag 16 och jag började gå upp i vikt, fick bristninga utav alla hormoner och mina snabba viktuppgång. När jag var 18½ år så var det någon som frågade mej om jag var gravid. Det vet vilken kvinna som helst som lagt på sej ett par kilon att det är bland det värsta som man kan höra.
Så jag slutade äta.
Jag tror att jag kan ha legat på en 68 kilo, ungefär. Ungefär 2 månader senare, vägde jag ca 52 kilo.
Detta var 2004.

I mars 2005 träffade jag min underbara Daniel. Han tyckte att jag gott kunde gå upp några kilon då jag troligen vägde för lite. Jag åt och jag åt, och under det första 1-2 åren så hände i stort sett ingenting och jag var fortfarande ganska så nöjde med mej själv.
Sambofällan är en ganska vanlig fälla, lätt att trilla dit när man myser med godis och god mat. Men den riktiga anledningen är jue ändå dej själv. Det är bara ditt eget fel att du har gått upp i vikt.
Nu, 5 år senare och 1 barn senare. Sitter jag med en övervikt kontra min längd. Och jag mår riktigt, riktigt dåligt psykiskt. Jag vet inte hur jag ska bli av med dessa kilon.
Jag var redan överviktig när jag blev gravid för ett år sen. Jag försökte då att gå på en diet och jag hade verkligen bestämt mej.

Jag måste gå till botten med varför som jag aldrig lyckas med en diet. Varför som jag alltid hamnar tillbaka i godisskålen, den goda maten eller kakorna. Varför som jag inte bara kan bestämma mej för att gå ner i vikt och börja leva sunt. Varför ramlar jag alltid tillbaka?

Kollar varje dag på Biggest loser och jag är verkligen imponerad av dem. Så mycket vikt, så många år av mat-missbruk och dom lyckas gå ner till så små kroppar och fortsätta leva sunt. Från det tillståndet till raka motsattsen. Det är verkligen imponerande.

Så varför kan inte jag?
Vad är mitt problem?


Före och efter bilder!



 

Riktigt, riktigt, riktigt dåliga kort I KNOW!
Men det får nog bli så.

Längtar tills nästa omgång, då blir det folieslingor, tror jag snart ska boka tid för det, kan inte riktigt hålla mig till om 3 veckor till! :D


Ett konstanterande :S

Japp, har nu varit hos lille Fia och fikat och ätiti litet lunch. Diskuterat en massa och som alltid, fått en massa bra tips. Testade dessutom att lägga Isabell i Alvins Laban-babygym och hon låg där och tjattrade, skrattade och mös en lååång stund. I vårat babygym, kan hon inte ens ligga i 5 minuter innan hon vill därifrån igen. Så ett konstanterande: Det är vårat babygym som inte passar vår bestämda lilla fröken!
Så nu ska jag även lägga det till försäljning och försöka få tag i ett Laban-babygym istället.

Någon som vill köpa?



350:- billigare vid snabb affär (nypris 399:-, andvänt löjligt lite!)

Mobilen!!

OBS! Om ni försöker att nå mig nu det närmaste på min mobil, så kommer det inte att gå!
Lyckades stänga av min mobil och glömma av att jag bytt min kod, så nu har jag låst den till PUK, och innan jag kommer hitta den, ja ni förstår! :/
Så om ni vill ha tag i mej, ring mej på hemmet eller skicka nått här eller på Facebook!

Städtips! (:

Måste göra en sak hörd iaf, som jag själv testade på i lördags.
Ett städtips som kom från Johan Vuorela till Jessica Karlsson och som sedan kom till mig.
Det var nog det bästa som jag har testat när det kommer till dammningen, helt underbar och lämnar inga spår som helst. Har haft ett jätteproblem med att damma av våra TV apparater då det alltid blir spår efter dammet, men inte med denna, helt underbar!


Till salu!

Andvänd ett fåtal gånger, annars helt ny.
Säljes då Isabell inte tycker om den.

Den är (mig till synes) "märkeslös" men den är av 2009 års modell (fick den utav svärmor).
Det är en kombivagn med en hårdlyft (heter det väl? :P)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om den, men är du intresserad, så hör av dej.

1500 :- billigare vid snabb affär!





Dagen

Tack Tini, för svaren på föregående inlägg, det hjälper :P

Idag.
Ska vi om en timma ta och packa ihop oss och åka in och fika hos Fia, ska bli riktigt skönt att komma hemifrån en stund. Sen blir det väl att handla hem lite smör och så, då vi insåg att precis allt gick åt i söndags på dopet :D
Idag är det även mammagrupp, men känner mej inte något inspirerad att gå dit, och skulle även ha vägt lilla snuttan idag, men känner att hon har jue ätiti betdligt mycket bättre det senaste, så det orkar jag inte bry mej om. Väntar tills 4 månaders vägning ist! (: Herregud, hon är påväg mot 4 månader, det känns så osant! :S

Måste ringa tandläkaren idag med och boka om, då pengarna inte riktigt räcker till. Blir väl tredje gången som jag bokar om nu, men vad ska man göra om pengarna inte räcker till? :/

Mot duschen strax iaf, sen brummar mot staden, mys! :D


2 frågor, hjälp! (:

Behöver ha hjälp med några frågor som jag grunnar på!

* Varför vaknar Isabell varje natt, runt halv 4-4 nånting? Hon är inte hungrig, utan så fort jag tar upp henne så somnar hon, eller om jag ger henne nappen bara. Varför vaknar hon?

* Är det för tidigt att byta till sittvagn? Isabell hatar som sagt sin liggvagn, och undrar bara om det kan "bli fel" på något sätt att sätta henne upp redan?

TACKSAM om någon kan hjälpa mej med lite synpunkter och kanske svar! :D

Dopet 26/9 2010 klockan 12.30

Gick jättebra igår, trots att jag kände mej en massa stressad. Men så är jag också sån att jag ska ha ett finger med i spelet överallt. Trots att det fanns en massa friviliga som hjälpte mej, tack alla underbara! <3
Isabell Jeanette Månsson är nu döpt, och hon var en ren ängel i kyrkan, var lite grinig till en början, men mamma la henne lite på armen och 2 sekunder senare var hon i drömmarnas land! :D sov sig igenom alltihopa, till och med överlämningen till prästen och vattnet i huvudet. Mammas älskling de där (:
Vaknade i princip när prästen sa; "Vi avslutar denna gudstjänst med.." då slog hon upp ögonen, haha!

En massa, massa trevliga människor kom och delade denna dag med oss, och en HEL DEL massa fina presenter, tack alla!





Alla dessa fiiiiina presenter var jag bara tvungen att ta kort på (:
Kan ni se den gemensamma nämnaren? :D


En stressfylld dag :/

Dagen började klockan 07.00, upp och mata Bellis, och när det var klart var det bara att packa sej in i bilen och köra ner henne till Roasjö, då moster skulle vara barnvakt. Åkte vidare till Maxi för att storhandla, riktigt skönt att göra en lördagsmorgon måste jag erkänna, jag och alla pensionärer :D
Sen vidare till Johannas jobb för att hämta upp fikat till imon för att sedan åka hem och städa.
Sen.. Hämta Bellis igen, var ganska stressigt att hinna med städningen på moster + moster med familj skulle dra sig ner till Gekås helst innan dom stängde. Men det var väl väl ändå.
Sen var vi på eftermiddagen hos Annelie och Mogge, massa tjöt och hemmagjorda piroger, mumma :D Även en liten doppresent ki förtid, himlans fin 'jamis', tack! (Detta var dock kanske inte stressigt, men ändå!)
(Kommer upp lite bilder efter imon på alla fina presenter, som hon förhoppningsvis får :D)

Sen hem och lägga Bellis, dåhon skrek hela vägen från Dalsöfors och hem, knappt trevligt. Men några minuter senare, 'jamis' på och mat i magen, så nanade hon. Får vi se sen hur denna natten slutar!
Efter henns läggning har jag bärt stolar, skruvat bord, pumpat en helvetesmadrass, tömt diskmaskinen, ställt i ordning lite mm. Nu är jag helt slut. Och godis/chips sugen, men ingen har man hemma :/

Imorgon kommer knappast heller vara en stressfri dag. In imon bitti och hämta frallor och handla lite det sista, och sen vänta på att få uppläggningsfat och sen i väg till kyrkan för att sedan underhålla 32 gäster :D 

Hörs imon gott folk ./ 

Kvällsbloggning.

Ont i halsen, fortfarande. Börjar bli redigt trött på detta nu. Kan inte för mitt liv förstå hur jag fortfarande kan ha ont. Snuva, det brukar man ha länge, men inte halsont. Eller?
Idag har jag iaf, egentligen inte gjort speciellt mycket. Blev ingen storhandling idag, utan tar det imon istället. Varit och hälsa på Daniels mormor en sväng, sen kom Jiffen ut på en kaffe, hade med sig finfina presenter till Bellis, tack så himla mycket! :D Efter det så drog vi ut till Roasjö och åt lite tacos, mumma :D
Men blev en ganska så kort visit, då vi kände att Bellis behövde komma hem och sova lite. Det har hon inte gjort speciellt mycket idag faktiskt. Men har kommit lite till den insikt att jag inte kämpar speciellt mycket med det längre om dagarna, utan är hon trött, då får hon somna. Och det gör hon.

Snart dags att gå och nana. Är helt slut på kvällarna numer, måste vara att jag är orolig när jag sover om Isabell ska vakna eller inte :/. Plus förkylningen. Ska upp lika tidigt som vanligt med Isabell imon, men imon ska vi strax efter frukosten åka ner till Roasjö, då moster ska vara barnvakt medans jag ska åka och storhandla, städa huset och hämta fika hos Johanna. Mycket som måste göras imon, då det är dags för dopet på söndag. Hoppas att det blir bra, jag som hatar att prata inför en massa människor, ska läsa en text. Får verkligen se hur det går. Visst, det är min släkt och mina vänner, men jag avskyr det verkligen.

Så.. Nattinatti då (:

Bra tips eftersökes!

Vet ni några bra tips på att bli av med graviditetskilon på ett bra och effektivt sätt utan att svälta sej själv eller att helt ta bort livets goda?
Att inte betala en hel jävla massa pengar till gym som ändå är tråkiga, utan något som kanske är billigare och roligt?

Uppdatering ang GYN.

Ringde jue iaf till GYN i förrgår, kom på nu att jag glömt skriva angående det.
Men fick bara till svar att det kunde vara helt normalt, och att om det inte gick över på några dagar så skulle jag ringa igen. Nu har jag, peppar-peppar, inte haft speciellt ont de senaste 2 dagarna, så hoppas att det kanske kan fortsätta så. Men blödningarna är fortfarande kvar, hoppas på ett slut snart. Riktigt snart.


Lugn natt (:

Första naten på äkert 3 veckor, som inte jag har behlvt springa upp en massa gånger på natten, eller att behövt mata Bellis. Men problemet låg istället i att jag inte kunde somna igår för att det kliade så jäkla mycket i halsen och sen vaknade jag när älskling kom hem. Men lika mysigt de, fick veta allt vad dom hade haft för sej igår. Kul hade dom haft iaf! :D
Enda gången som jag fick ta hand om Bellis var, 04.47, trycka in nappen och sova igen. Underbart! Hoppas att detta kan hålla i sig nu. Att det bara kan bli bättre!

Dagens planering är bara om att åka och storhandla, så vitt jag vet nu. Får se om pappa åker och jobbar sen eller inte. Tror jag och känner han/dom rätt, så blir det inget jobb senare idag. Hade varit mysigt och haft han hemma idag och lite hjälp med storhandlingen.

Sen får vi se hur denna dagen slutar! :P

Jag och min fantasi!

Helt sjuk egentligen, har verkligen mina perioder då jag är mörkrädd! De börjar nog främst på hösten skulle jag tro. Och inte blir det bättre av att man bor i ett hsu ute på landet inte (:
Får för mej när jag går på nedreplan när jag är ensam hemma, att om jag tittar ut genom fönstret, så står det nog någon där och stirrar på mej! Haha, låter bra bisarrt, men sant, det är det! :D
Tittade förra hösten på Paranormal Activity på bio tillsammans med Sara, och jag lovar, jag har aldrig, ALDRIG varit så mörkrädd i hela mitt liv efter det. Illa när man blir det av en påhittad film, men jag tyckte personligen att den var bra verkligenhetstrogen. Och jag som är lite intresserad, men dock så rädd, för det paranormala. Tror absolut att det finns något där ute. Om det är gott eller ont kommer bör alltid vara osagt, men något finns där ute. så jag lyckas alltid att skrämma upp mej själv och bli lite extra mörkrädd och inbillar mej saker :D

Nu ska jag lägga mej och kolla CSI Miami, och förhoppningsvis inte skrämma upp mej själv ännu mer innan älsklingen kommer hem! :D

/ Jeanette, 24 år gammal och mamma dessutom (:


Hastighetsbegränsningar, vem behöver dom?

Alla kör jue ändå efter egna regler.
Har börjat bli så trött det senaste året på hur folk kör egentligen.
Sen ett år tillbaka ungefär ändrade dom hastighetsbegränsningen från 90 km/h till 70 km/h på riksväg 40 genom Borås. Fruktansvärt löjligt, jag håller med, men varför kan man inte bara acceptera den och hålla den? Helt otroligt att inte fler åkt fast eller kört av vägen eller nått.
Vid ett flertal gången har jag blivit omkörd av bilar med släp när jag ligger i kanske 75-80 km/h själv. Sist jag kollade så får man väl inte hålla mer än 80 med en släpkärra? Och detta dessutom då det hällregnat, tänk att få sladd med en släpkärra, vad händer då? Det är jue knappast bara föraren i den bilen som blir skadad. Tänk om jag och Isabell skulle hamna mitt i en sån krock? Hua.
Nu säger jag inte att jag är ett helgon vad gäller hastighetsbegränsningar, tvärtom. Jag har verkligen varit en liten trafikdjävul. Men jag tycker att det är löjligt. Det är jue fler bilar som bryter mot lagen än dom som är lagliga!
Jag är mer laglig nu än jag någonsin varit. Jag menar, vad gynnar det mig att köra såpass för fort att bli av med mitt körkort i minst 3 månader och få ett par tusen i böter? Är det värt dom små sekunderna som man tar igen genom att ligga allt mellan 90-110 km/h på en 70 sträcka?

Dessutom dom idioterna som kör om en hel bilkö, för att det går för sakta, för att sedan med en knapp marginal hinna ta avfarten precis innan dom kör in i skylten? Det finns idioter till allt.

Även den sträckan som går över Sjöbo i Borås. Det är jue totalt löjligt att ha 50 km/h där, då det inte finns en jäkla person som håller det. Och man ser hur irriterad människor blir som ligger bakom en när man håller hastighetsbegränsningen. Även alla fartgupp över den sträckan, när jag kommer till dom så drar jag ner min fart avsevärt, så jag i princip smyger över dom. Jag menar, vem fan har råd att byta framvagns delar hela tiden? Tänk så det sliter på din bil att hålla 50 km/h över ett sånt gupp! Det finns trots allt 3 st stora mellan norra Sjöbo och Matthallen, hur mycket slitningar gör inte det på framvagnen att dra över i 50km/h varje gång.
Folk är nog miljonärer i Borås.
Råd med både nytt körkort hela tiden, en massa böter och slitagedelar i onödan.

Jag gör mitt bästa och håller hastigheter både på riksväg 40 och över Sjöbo, då jag vet med mej att det kan vara lätt poliskontroller, och jag har inte råd med varken böter eller att bli av med mitt körkort.
Men ändå, så är det uppenbart för lite kontroller, då det aldrig statueras exempel på vad som kan hända.

Så jag tycker nog; Avskaffa alla trafikregler, ändå ingen som bryr sej.
Eller ha bättre kontroller.

Tror jag går och lägger mej?

Just så kul är det att vara hemma själv. Ganska så skönt ändå, men mest tråkigt.
Har fått uppstädat i köket och urstädat och rensat i kylskåpet. Skönt att ha det gjort faktiskt.
Idag var vi i staden och fikade med moster Jenny, moster Jessica, kusinen Max, tan Lotta och tant Helen. Var en riktigt bra dag får jag lov att säga! Bellis bestämde sej dock när vi åkte in på parkerinen i knalleland att då skulle hon minsann sova. La över henne i vagnen, och som i en dröm så fortsatte hon att sova, Halleluja! :D
Sen gick vi lite i affärer, kollade efter en "tunnare" overall som hon kunde ha nu, istället för en massa tjocka tröjor och byxor, och hittade en superfin på Lindex för 249 kronor. Inte för att mamma alls hade råd med det, men får visst bli nästa månads huvudvärk :S
Och Isabell var en ängel i vagnen hela tiden, helt underbart!
Åkte sen vidare till min mamma, slängde i henne lite mat och åkte sen vidare till Maxi och köpte mjölk och smör. Sen väl hemma, var Johanna med. Tjötade skit och planerade lite inför dopet på söndag. Kommer bli tufft, en massa folk och lite för lite plats. Men va fan, där det fins hjärterum finns det väl stjärterum? :D

Och nu är jag här, helt ensam, älskling är iväg i göteborg. Så tomt det kan vara utan honom då :/
Funderar ganska starkt på att gå och lägga mej. Inte mycket annat att göra faktiskt.
Får hoppas på att det blir en bra natt nu med. Jobbigt att inte riktigt veta inann man lägger sej hur den slutar. Hoppas på att det är påväg åt rätt håll iaf, idag har inte matningen krånglat något, peppar-peppar.

Torsdag 23 september, snart är det vinter!

Idag bär det in till stan, träffa moster x2.
Känns väl inte superinspirerande, då jag inte mår askalas. Men ska in i en dusch sen och hoppas jag mår bättre efter det. Sen blir det förhoppningsvis att träffa Johanna i eftermiddag, måste planera lite me henne angående dopet på söndag. Hon ska jue hjälpa mej med fikat, denna underbaraste som hon är! :D
Och ikväll är jag ensam hemma, älskling sticker till GBG på byggmässa och kommer inte hem föräns sent ikväll någon gång.

Får gå och mysa lite med Isabell innan det är dags att hon nanar igen, och jag får duscha och ringa några samtal.

tomt.

Känner mej ganska så tom på inspiration just nu.
Mår inget bra och det känns bara som att allt fortfarande krånglar med Isabell.
Maten är fortfarande ett mysterium varje gång som vi ska äta. Ibland äter hon jättebra, och ibland inte. Men provade igår iaf att ge henne Baby semp 1 igen, för jag tänkte att det kunde vara onödigt att slänga ett helt paket om hon ändå kunde äta det, men det ville hon inte. Blev helt vansinnig och det blev en bra kamp. Bytte till 2an i flaskan och det fungerade bättre.
Trött på denna ständiga kamp. Och att aldrig veta hur natten kommer vara när man lägger sig. Känner mej totalt slut för stunden. Inte alls roligt. Grötig i huvet och slut i kroppen.
Tycker att allt bara skulle fungera vid detta laget nu, inte alls ha så mycket krångel nu.
Hon har dessutom gått från att ätit 200 ml till 140 ml igen, det börjar oroa mig lite. Fick jue en ny tid till att väga henne nästa vecka, och känns väl som att jag ska ta den. Måste se iaf hon går upp eller inte. Visst, hon äter bättre nu är förra veckan, men ändå.

Denna natten har faktiskt varit bättre dock. Vet inte riktigt vadjag gjort, men tror jag mest ignorerat att hon gnällt eller vritt och vänt på sej. Var uppe vid 2.45 och matade en sväng, la ner henne vid 3 igen, då sov hon. Men sen kunde jue inte jag somna om, och då höll hon på och gny i sängen. Men tror jag måste mest ha ignorerat det, för jag har sovit ganska så mycket sen ändå. Några små stunder har jag vaknat, men inget speciellt egentligen. Skönt.

Känns inge' bra de här.

Mår inte bra, och har inte mått speciellt bra den senaste veckan.
Ont i magen emellanåt så jag tror jag ska kolappsa. Men jag drar mej ändå för att ringa till GYN, varför?
Kan inte förmå mej själv att irnga dit och bara få veta vad det är för fel. Har nu blött i nästan 1½ vecka, och ibland har jag värsta kramper, kan det vara något annat än fel? Känns inte riktigt som att det ska vaa så här. Försöka få tummen ur och ringa idag, vet att dom öppnar 8.30 iaf.

Sen åkte jag på förkylning förra torsdagen, och den har fortfarnade inte släppt. Kliar i halsen, konstant! Kan knappt svälja, för då hostar jag för att spy.
Känner mej absolut inte piggast i världen just nu.

Lägg sen till att jag fåt vakna ett antal gånger på natten med Isabell. Inte konstigt man inte blir frisk, man får jue aldrig sova ordentligt.

Etapp 1 - avklarad!

Efter 2 ½ timma hos frisören så är jag nu ljusare. Inte riktigt blond, men mer blond än brunhårig iaf!
Försöker att ta ett efter kort, men blir så otroligt missnöjd med alls, så vet inte riktigt hur jag ska lösa't! :D
Ser bara helt miffo ut på alla kort!
Ska tillbaka iaf om ca 4 veckor och göra folieslingor och göra det ljusare.

Tack Johanna för att du är världens mest underbaraste vän och alltid tänker på alla andras välfärd! :P Älskar dej min vän!

(Återkommer med före och efter kort! :D)


Going blond today! :D

Jepp, det ska bli ett litet äventyr och ska bli riktigt kul att se hur Ida löser detta idag, kommer lite före och efter bilder sen med! :D
Men innan det så bär det av till Alexandra och Alvin tillsammans med en massa andra tjejjer. Ska bli lite kul :P
Sen åker och lämnar Bellis hos mamma, och beger mig vidare till frisören Ida. Lite smått nervös får jag nog säga! :D

När ska dessa jobbiga jäkla nätter ta slut? Vet inte hur mycket mer jag orkar nu. Känner mej helt slut om dagarna, och igår kväll och idag känns det som att förkylningen är påväg tillbaka och inte bort :/
Hade inatt grymme ont i magen också. Lyckades få Bellis att somna om, istället var jag uppe och gick och hade ont. Ont i högersidan, vet inte alls vart det kom ifrån eller vad det var för något.
Vill sova en ordentlig natt nu, jobbigt allt detta nu.
Kan knappt förstå längre vad det är, varför det håller på så här. Är väl kanske bara en fas, vad vet jag. Men efter 2½ vecka borde den snart vara slut, tycker ni inte?

Matningen har funkat bättre, peppar-peppar. Verkar som hon gillar dom anatomiska napparna bättre.
Dock har hon ändå gått ner sig i mängden mat hon äter, men kan jue vara att hon "krympt magsäcken" efter att ätit så lite de senaste veckorna. Hon hade tom gått ner några gram på en vecka istället för gått upp. Inte speciellt skoj, men ingenting att oroa sig över sa BVC. Ska väga henne om en vecka igen, hoppas bara matningen kommer igång ordentligt nu.

Lägger som sagt ut före och efter bilder senare, får väl börja göra oss i ordning strax för om en timma drygt drar vi till Alexandra :D

Lite mammig kanske?

Nästan lite jobbigt, men det kan man inte undvika när det är jag som är hemma med henner 24 timmar om dygnet, varje dag. Tror väl nästan att alla barn har en sån period i början. Sen blir hon väl pappig i stället, knappast kul när han går till jobbet och jag inte fungerar!
Jobbigt bara att nu är hon inne i en sån period att jag kan inte sätta henne i babysittern och försvinna på 2 sekunder, då skriker hon. Ja.. Vad ska man göra? Ingenting än så länge.

Nu är vi inne på teori nummer, bla! Angående hennes matvägran. Trodde att det innan kunde handla om tanden, att det då gjorde ont när hon åt. Men så tänkte jag igen, och hon suger jue faktiskt väldigt bra på nappen. Har jue haft MAM flaskor till henne, med vanliga nappar. Köpte nu igår Anatomisk dinapp sitället, oc hdet verkar helt klart fungera bättre. Men nu verkar problemet kommit till att det rinner för sakta i dom napparna. Så ska köpa ytterligare nya nappar idag. Detta eviga testande. Om bara en sak kunde fungera från början och hela tiden sen! Tror att min sessa verkligen är en Prinsessa! Ombytlig, envis, stark, nyfiken och social. Haha.


Mörkrädd?

Haha, ah det är ganska roligt egentligen, en kvinna på snart 25 år mörkrädd, haha!
Jag får mina perioder då ajg kan känna mej lite mörkrädd. Nu senaste nätterna när ajg fått gå upp med Bellis, eller när jag går ner och värmer hennes mat rättare sagt. Får för mej att någon/något är i närheten, utanför eller runtomkring mej. Ganska så löjligt, jag vet! :D
Sen tycker jag ofta att jag hör saker, saker som inte finns eller så egentligen. Var en dag förra veckan som Bellis sov på dagen, så tyckte jag att en möbel flyttades på ovanvåningen. Funkar väl inte i teorin va? :D sen också knarr i trappan osv. Lite skumt (:

Sen det skummaste av allt. Är att när jag byter på Bellis och hon ligger på sitt skötbord, så har det hänt ganska ofta att hon tittar snett över min axel och skrattar och håller på. Hänt många gånger! Säkert ingenting, men skummare saker har jue hänt i världen! :D


Idag då.

Idag började prinsessan med att hon skulle vakna vid 05, vilket jag inte alls tyckte var speciellt kul. Tryckte in nappen, men det var inte alls intressant. Så halv 6 gick vi upp, hon åt lite mat, och somnade igen vid 06. KUL.
Sov till strax efter 7 och nu är vi då uppe igen.
Klockan 13 idag ska vi till mammagruppen, och sen blir det nog in till stan och handla veckans mat.
Ska dessutom vara på plats lite tidigare så att min BVC sköterska ska kika på hennes tandkött, och den eventuella tanden.

Herregud, är verkligen tom på saker att skriva idag.
Tänker iaf inte kommentera valet, så som många gör, då jag är oerhört ointresserad. Jag missade faktiskt att välja igår, då pga min onda mage. Så det är ingenting som jag kommenterar mig om.

Ont i magen :(

Ja, ont i magen har jag nu haft i ett par dagar, men det nådde sin topp igår, hade så ont så jag bara ville gråta. Dessutom har jag haft blödningar, vilket är smålustigt med tanke på att jag tog pspruta för dryga månaden sen. Men pratade med 1177 igår eftermiddag, och hon frågade om jag kanske var gravid igen och det kanske blitt nått fel, eller så sa hon att mina hormoner kunde göra att psprutan var i lite obalans.
Gjorde iaf ett gravtest, men det visade ingenting. Och som sagt så gick värken över igår sen eftermiddag, emn måste ringa min BM idag iaf, för det känns som att det kanske kunde vara nått fel.
Men blödningarna är fortfarande kvar, och det är jue en fördel med psprutan att man ska slippa sånt, så ja.. Det är inte roligt detta.

Sunday morning.

Hemskt när man sitter och hör sin lilla älskling, hostar och nyser om vartannat :/
Ska åka och köpa lite andra bitringar idag när älsklingen (den fulle) vill dra sej upp ur sängen, han kom in valsandes halv 4 och berättade att han nog vart lite fuller, det tror jag det! :D
Köpa några bitringar, näsdroppar och ska även kolla på anatomiska nappar till nappflaskan, undrar om det kan vara en bidragande orsak till att hon inte äter ordentligt.
Jag menar, innan trodde jag att det handlade om att det gjorde ont med nappen i munnen när hon åt, men att suga på nappen kan hon göra i flera timmar, och skillnaden mellan dom är jue att napparna är anatomiska. Så ska faktiskt prova det. Är jue värt ett försök.

Mår inte asmycket bättre idag, fortfarande lite rosslig i halsen och näsan täpps till allt mer och mer.
Sen har jag dom senaste dagarna haft ont i magen, typ mensvärksmärtor. Och jag har dessutom haft blödningar. Detta har så smått börjat oroa mej då jag ändå fick p-spruta för över en månad sen och borde inte känna någonting. Det gjorde det iaf inte sist som jag tog sprutorna. Men går det inte över så får jag ringa min BM.

Kanske skulle ringa henne på måndag iaf. Behöver ringa till banken och till komunen med. Tänkte jag skulle kolla dagisplats medans jag ändå är ute i god tid.

Natten har faktiskt varit okej, bellis somnade vid klockan 7 igår kväll, och hörde ingenting ifrån henne (vilket numer är ovanligt) föräns klockan 01. Sen gav jag henne nappen 1 gång varje timma fram till halv fyra, och sen sov hon till klockan 6. Gick ner vid 2 och värmde maten och ladda alvedon, men kändes aldrig som jag behövde ge henne de. Kände onödigt att ta upp henne i onödan. Jag menar, hon somnade om på 2 sekunder när hon fick nappen.

Måtte dessa jävla tänder komma snart. Drömde inatt att typ halva underkäken och 2 upptill hade kommit, sikken önskedröm! :D Haha.

Vad händer egentligen?

Tror att jag håller på att tappa min sommarpäls eller nått, för det är fan vad jag tappar hår nu helt plötsligt. Drar den ena tussen efter den andra ur mitt hår, det är allt annat än kul!
Förstår inte varför det händer nu? Nu när jag inte ammar och jag inte är speciellt stressad längre..? Kul.
Någon som har nått bra svar på detta fenomen? :S

Bokat! (:

På tidsdag klockan 12 ska jag åka och fixa mitt hår, ska bli riktigt najs :P
Så får väl ringa mamma och förbereda henne på att vara barnvakt :D

Alltid lika spännande natt.

Känns inte som man kan lyckas sova bort denna förkylingen iaf. Inte när man inte får den sömn som man kan behöva och vilja ha :/ Vet inte ens när jag gick och la mej igår, vaknade på soffan, men skulle tro att klockan inte var mycket m er än 22.30 eller nått sånt. Och efter 24 så vart det dags igen. Gav henne nappen och höll på, och vid 2 värmde jag en flaska med mat. Inte ens halva åt hon, och ville inte heller somna om innan efter en timma typ. Men sen sov hon iaf till ca 6, så var jue iaf 3 timmar sömn på en gång.
Och förkylningen är ett faktum för Bellis också nu, snuvig och hostig. Vet egentligen inte vem som smittat vem, med tanke på tänderna så kan det lika väl vara hon som smittat mej. Men hoppas att detta går över snart och att tanden bara kan komma, trött på att inte få sova :/ Men hon har ingen feber iaf.

Vet inte vad dagen har att erbjuda idag iaf. Återstår väl attse. Just nu känns allt som en jäkla dimma iaf :(

En riktigt tycka-synd-om-sej-självdag-idag..

Uscha, inte alls nöjd med denna dagen. Önskar att någon bara kunde befria mej från denna halsont!
Fryser och är trött, inte konstigt kanske med tanke på natten som var, men jag är inte heller så trött att jag kan somna. Eller jag kan snarare inte slappna av. Det är numer ett återkommande problem som jag har.
Känner mej gott ynklig idag, och det är inte nått roligt att ta hand om en bäbis som inte heller mår så bra. Som troligen också åkt på lite förkylning och de eventuella tänderna som är på G.

Blä, ingen bra dag idag alls.

Tack och lov så sover Bellis nu, sen en timma tillbaka. Men hon vaknade som vanligt efter bara en halvtimma, och jag trodde att det var kört. Men nej, nappen räckte och nu sover hon fortfarande. Orkar inte med att hon är mer tjurig än normalt idag, och att hon inte heller sover på dagen idag. För det behöver sannerligen mamma att hon gör.

Uscha för denna dagen.

Den ena jävla idioten efter den andra.

Bytte telefonbolag från Glocalnet till Telia, i typ februari, och då brukar jue i regel Telia,som är mitt nya bolag, säga upp abonnemanget hos Glocalnet. Jomenvisst, det gjorde dom. Men dom misade och informera mej att man måste säga upp sina förval själv ?!! Typ som att jag ringde med Glocalnet Fritid då jag hade abonnemanget, och det var ingenting som Telia sa uppsamtidigt, så det var jag tvungen att säga upp själv.
Men vad bra att dom kan infromera om sånt! Så nu fick jag en faktura på en tjänst som jag inte andvänt p åett halvår. Låter inte det helt jävla absurdt?

Idioter.

Detta är allt annat än en bra dag.

..?

Om det nu är tänder som stör Isabell, hur länge kommer det egentligen dröja innan de har poppat fram och låter henne må bra? Någon som vet?

Förbannade j*la r*vh*l, idiot!

Daniel hittade en bil i förra veckan som han ringde på.
Då denna killen hade lån på den, så regbeviset var låst, så blev han lite osäker. Men efter lite funderande och så och pratande med denna kille fram och tillbaka, så bestämde han sig, att denna vill jag nog ha. Killen skulle åka utomlands som nu i lördags, och han sa att Daniel skulle ringa hans pappa och kolla på bilen och så. Så han bestämde med gubbf*n, om att som i onsdags skulle han komma ner och titta på den. Sagt och gjort, han och kusin Anders åkte till Halmstad efter jobbet i onsdag och kikade och provkörde.
Riktigt fin bil tyckte han, och denna skulle jag vilja ha. Men han märkte att servopumpen lät konstigt, och förklarade för gubbf*n hur det låg till, men att han skulle kolla upp det för han var verkligen intresserad.
Så dom skulle höras igår under dagen.
Så han ringde några samtal och fick veta att det skulle inte bli så dyrt om man behövde byta den. Så han tänkte inte ens prutat på priset, ingenting, då det redan var lagom lågt.
Gubbj*veln hör inte av sig under dagen, och Daniel får inte tag i honom föräns igår kväll, för han tänkte åkt ner och köpt den idag, eller imon beroende på tid och så. Ooch vad säger han då när han ringer..??!!!
Den är SÅLD!

Din idiot! Vad fan är det för stil? Borde inte Daniel ha haft första "tjing" på den? Om det kommer en annan som är intresserad efteråt så borde han väl för fan ha ringt Daniel först och kollat med honom?
Jag blir så förbannad på sånna jävla människor. Riktigt jävla fulspel.

Så nu står han fortfarande utan bil, och jag likaså. Åh jag blir så förbannad.

Riktigt jobbig natt, följt av en jobbig dag idag..

Nä fy fan, denna natten har varit en fullkomlig mardröm.
Hörde Isabell genom babymonitorn 2 timmar efter jag hade lagt henne igår, hon vred och vände på sej. Och jag visste jue ioch med att hon åt så lite innan jag la henne, att det skulle bli en vaken natt. Men kunde aldrig föreställa mej en sånhär natt.
Gav henne mat vid 00-00.30 nånting i natt, och sen fortsatte det jobbiga. Hon gnällde nog lagom en gång i timmen, minst. Så har matat henne en gång, vaggat en och som det känns, gett henne nappen 50 gånger. Vänt på henne en gång. Det har varit en natt från helvetet helt klart. 
Ont i halsen har jag som en idiot också, inte kunnat sova pga det heller sen. 
Men nu har hon nyst och hostat en del, så vi har väl fått dela på en förkylning känns det som. 

Så denna dagen känns som att den kommer bli allt annat än enkel. Hoppas bara att det fungerar som det ska med att hon sover på dagarna nu. Så jag kan få vila upp mej åtminstone.  

Torsdagen den 16 september.

Idag bar det iväg till staden, efter att sötaste Johanna varit här. Mötte upp Jenny och Åsa på Golden Elephant där vi käkade lite lunch. Bellis somnade otroligt gott på Jennys goa mage, och sov där en stund (:
sen drog vi oss vidare ner i stan och kikade lite. Hittade en massa fint på H&M till Bellis, men tyvärr så är man jue inte miljonär. Fasen vilket shoppingsug jag har just nu. Men det är väl så när man har som minst pengar? :/
Får hoppas att jag kan bränna ner till Ullared nästa eller näst-nästa månad, skämma bort mej själv lite tror jag. Och köpa saker till Bellis då (:

Sen åkte jag och älsklings-sessan hem, myste och busade lite, och skulle ge henne mat och lite alvedon vid kvart i 7 ungefär. Stackars sessan var så lut så hon fick i sig ca 80 ml inna hon stensomnade. Så ni ska jue bara tro att jag får gå upp i natt :S

Nu har jag ont i min hals, väldigt inte skoj. Det är väl det sista jag vill just nu, och åka på en förkylning. Typiskt. Får väl se hur jag mår i morgon.

Nu är det dags att slänga sig i soffan och mysa med älskling. <3

Snällaste, raraste, sötaste Johanna, tack!

Du är en underbar människa och jag är så glad att du finns i mitt liv!
Idag kom världens bästaste Johanna hit, för hon hade en sak till mig sa hon. Hon är så fruktansvärt givmild denna kvinna! Kommer hit med ett "presentkort" på klipp och färgning hos Ida!
Ska bli riktigt kul att få fixa i ordning mej lite, hon tyckte att jag skulle göra mej fin tills dopet. Du sötaste! :D

Så nu blir det förhoppningsvis Jessica Alba-blondt :D

Älskar dej, du underbara, underbara vän!

;/

Uscha vad det måste klia i Bellis små tänder. Händerna är konstant i munnen och hon är lite motig vid matningen. Verkar som att det är riktigt obehagligt. När jag tittar i munnen nu så ser det faktiskt ut som att den är lite på väg ner nu. Hade jue varit riktigt skönt om den bara kunde dra igenom nu. Men som sagt, det ser likadant ut på 3 ställen i munnen, så får se hur det kommer bli en tid framöver.


Tänder.

Som jag skrev i något tidigare inlägg, så funderade jag på om Isabell var på väg och få tänder.
Hon har haft något vitt tandköttet nu ett tag, men inte i nederkant om man säger så. Det liksom lyser igenom tandköttet, på säkert 3 ställen. Bad min BVC sköterska kolla på det, och det första hon trodde att det kanske var, var svamp. Då fick jag lite panik. Med tanke på att jag i början behandlade henne för torsk på tungan, men var aldrig superduktig på det, då jag tyckte att det försvann, men trodde i mitt stilla lilla sinne att nu hade jag fått bakläxa på det. Men det såg fint ut, och hon kände på de, och sa att det mycket väl kunde vara en tand på gång. Det förklarar allt dreglande hon göra, hennes händer i munnen konstans, även när vi äter ska dom vara i munnen. Inte helt enkelt att hålla undan händerna på henne samtidigt som man försöker ge henne mat :D

Så det återstår väl att se om det dyker upp nånting nu snart. Skulle komma några minuter tidigare på nästa mammagrupp, som är på måndag, så skulle hon ta sej en kik igen.

Detta känns jue även som en förklaring till varför hon krånglar med maten, men kan det även förklara varför hon sover mer oroligt?

God morgon!

Sitter just nu med dagens andra (?!!) kopp kaffe redan, och lyssnar på min burmmande dotter som sitter i sin babysitter och kollar på Boomerang och drar sig i pyjamasen! Riktigt kul att se hur mycket som hon greppar efter nu. Boomerang är en riktigt rolig kanal som visar alla gamla TV serier som gick när vi var små. Som "Stoppa Duvan", "TopCat", "Tweet och Sylvester". En massa roligt!

Idag ska käraste Johanna komma ut på en fika innan jobbet. Blir att planera fika och allt inför dopet, då hon ska hjälpa mej och fixa lite granna, tack gumman! (:
Sen tror jag eventuellt att storasyster Jenny kommer till stan, så det blir att träffa henne. Problemet som jag fick nu var bara att jag inte kan ta mej så långt, då Bellis barnvagn står i passaten som är påväg till Skene just nu, duktigt mamma! :S Så får se hur det slutar allt idag.

Natten.
Har varit okej, Bellis vaknade väl vid 03.36 ungefär, gick då ner och fixade maten, men när jag kom upp så sov hon igen. Men en timma senare så vaknade hon igen, gav henne då nappen, så somnade hon om. La henne vid något tillfälle på sidan, och det var ganska så lyckat.
Förstår fortfarande inte riktigt varför som hon vaknar på natten. Inte nått roligt.
Grejjen är också att det verkar inte som att hon är hungrig direkt. Kan inte lista ut det alls, vad det beror på. Någon som har något tips?


:*

Jag säger god natt, och slänger mej nu i soffan och inväntar på att älskling ska komma hem. Bellis sover sen en halvtimma, och tiden lär nog inte gå långt innan jag gör det också!
Uppdaterar mer imon!

Underbar, tror jag har nån förkärlek till Ukulele :D


Bäst just nu! - Helt klart! :D


Maten idag.

Känns nästan som att jag bevisat något idag.
Isabell fick imorses klockan 6.30 Babysemp 2, från 4 månader. Utan problem. Ca 140 ml.
Sen somnade hon vid 8.20, sov till 10.40 (normalt sover hon 45 minuter).
Åt vid 10.45 Babysemp 2, från 4 månader. Utan problem. Hela flaskan dessutom.

Sen åkte vi till BVC, allt var bra, hon hade växt 686 g och 2,5 cm sen sist.

Hon somnade en 5 minuter innan vi kom hem, så jag gav henne bara nappen och la ner henne i sängen, och hon sov vidare en sådär 40 minuter. Upp igen vid 13.05.
Åt igen vid 14.20 Babysemp 1, från födseln. Med krångel. Ca 160 ml dock.
Nu är hon jättetrött, men stretar emot vid nattningen. Ska försöka ge mej på det strax igen och få henne och sova igen.
Känns som att jag bevisat något?
Min BVCsköterska var väl inte jättepigg på att jag hade gett henne 4 månaders redan, utan tyckte att jag skulle prova igen med den vanliga. Sagt och gjort, och det krånglade jue!

Hon ska få Babysemp 2 ikväll igen, och ska se då hur det fungerar.

Spy-lite-galla-över-sej-själv

Jag har ett problem.
Och det är min vikt.
Har haft problem med den sen, ja.. 2007 kanske?
När jag och älskling blev tillsammans 2005 vägde jag 52 kilo. Aningen för lite, jag vet, men jag trivdes ganska så bra ändå. Åren som följde gick jag inte upp nått speciellt, gick upp i ganska så lagom takt. Men när jag väl insåg att jag hade gått upp i vikt, då hade jag lagt på mej 20 kilo. Hur kul är det och veta då?
Min önskan är att gå ner till 60 kilo åtminstone, men det är då faen mej lättare sagt än gjort.
Hur fan ska jag bli av med alla kilon?
Jag väger mer nu än när jag blev gravid, men inte speciellt många kilon över (tog faktiskt kort häromdagen när jag vägde mej, men ingenting som jag lägger upp innan det börjar hända saker.)
Känns som att jag går i en ond jävla cirkel. Försöker att gå ner i vikt och händer ingenting.

Jag mår så ruskigt jävla dåligt över detta så det finns inte. Varje gång jag ska ta av mej kläderna och varje gång som jag ska ta på mej något "snyggt" så mår jag dåligt som satan. Alltid enklast att gå i myskläder, men hur kul och snyggt är de då? Och en annan förbannelse som jag har ådragit mej de senaste 10 åren kanske, med alla hormoner och skit som man får när man kommer i tonåren, är bristningar. Och till råga av allt så fick jag jue en hel del när jag var gravid. KUL! Och detta är ingenting som man någonsin kan få bort.
Känns som jag har mer bristningar numer än vad jag har ren hud för faen..

Usch, vad jag hatar att vara jag just nu. Eller för det mesta..


Min älskling är idag 3 månader!

Herregud vad tiden gått fort (men ack så sakta).
För 3 månader sen så låg jag på förlossningen med en jättekula och ont i magen. Försökte nog sova vid denna tiden på morfin och sömntablett, fungerade sådär! (:
Så om ca 12 timmar och 5 minuter ungefär så var hon ute.

Mamma och pappas kärlek! (:

        

BVC idag, hyffsad natt och morgonmatning.

Idag bär det av till BVC för vägning mätning och vaccinering.
Har även som sagt en del att prata med henne om idag.
Denna natten har också varit okej, men hon vaknade redan vid en halv 5. Men försökte få henne att somna om genom att trycka in nappen och vända på henne, fungerade väl sådär, men vi gick iaf upp strax efter 6.

Matningen nu på morgonen gick bättre. Hon ville dock inte äta upp hela flaskan som hon annars vill, men hon åt ca 140 ml iaf. Men nu testade jag igen och ge henne 4 månaders, och det gick jue hyffsat, får fundera på om jag ska ge henne det vid nästa mål igen eller om jag ska ge henne 1an igen.
Sen det luriga var att hon inte hade kissat alls inatt..? Det är första gången någonsin, hellurigt med tanke på att det var över 12 timmar sen som jag bytte blöja. Men verkade som att hon kissade direkt efter att jag hade bytt blöja. Så får kika sen :/

Annars är det inget speciellt som står på schemat för idag. Baby ska ner till Halmstad förhoppningsvis och kolla på bil i eftermiddag, blir kanske inte att han tar med sig den hem idag, men kanske. Är så trött nu på att åka 850. Är svindyrt och det är inte min passat helt enkelt. :S

Ny mat hemma ikväll (:

Prvade ett nytt recept idag, som jag hittade på ICA's Billiga Veckan. Var riktigt gott faktiskt, tom Daniel tyckte de var gott, då var det helt klar godkänt (:

Kebabspett med couscous, pitabröd och yoghurt

Tillagningstid: Max 20 min

  • Svårighetsgrad: Medel
  • Portioner: 4
  • Ingredienser

    Gör så här

    1. Koka couscous enligt anvisningen på förpackningen.
    2. Dela, kärna ur och strimla paprikan. Blanda paprika och oliver med couscousen, smaksätt med salt och peppar. Dela pitabröden i halvor.
    3. Stek eller grilla kebabspetten enligt anvisningen på förpackningen.
    4. Servera kebabspetten med couscous, pitabröd och yoghurt.


    Testar och testar och testar.

    Nu känns det som jag har gått igenom det mesta idag. Bockar av den ena saken efter den andra, om varför Bellis krånglar med maten. Första halvan av flaskan går bra, ca 100 ml, men inte andra hälften. Varför?

    - Provade MAM strl 3 idag, då blev det för mycket flöde.
    - Provade att ge henne 4 månaders ersättning, samma beteende vid matningen.
    - Försöker att rapa henne så mycket som det bara går.

    Vad kan man prova härnäst? Vad kan detta egentligen bero på? Tur jag ska till BVC imon. Får prata lite med henne igen. Varför kan det inte bara rulla på och fungera som det ska?
    En sista teori som jag har, är tänder. Är det därför som hon bråkar? Men borde hon inte bråka från första början då? För jag har jue både läst och hört att det kan krångla med maten när tänder är på gång.

    Blir knöpp på det här.

    Halvdag

    Känns som jag hållit igång rejält idag!
    Städat som en liten tok för att det ska se relativt fräscht ut när värderaren kommer, nog vet jag att det inte är det som dom kollar på, men lite fräscht vill man väl ha det! :P
    Sen la jag Bellis vid kvart i 11 efter maten, då sov hon riktigt gott, typiskt när man måste iväg, för var tvungen att väcka henne vid tjugo i tolv igen, för att vi var tvungna och åka till Roasjö och låna Max's MAMnappar strl 3, och se om det fungerar bättre. Tack och lov så sov hon väldans gott i bilen, blev närmare timme sovtid däri! (:
    Lämnade sedan av hennes hos mormor, då jag kände inte att jag skulle klara jonglera allt samtidigt. För hon ska äta vid halv 3, och halv 3 kommer tanten. Så tack mormor för att du ställer upp!
    Nu sitter jag här, känner mej små stressad och lite nervös över vad det blir för utgång! Ska bli spännande :D




    Känns som en evighet som det såg ut såhär! (:




    Tapetbårder.

    Någon som har ett bra tips om någon nätsida som har ett bra sortiment med tapetbårder?
    Alltid hatat bårder, men funderar nu ganska så seriöst på det ändå. Annars tänkte jag målat om väggarna i hennes rum, för att få bort grön/orange bokstäver som de förra ägarna gjort i ovankant i rummet. Tycker dom är bra fula faktiskt. Men orkar inte riktigt lägga ner energin på det längre, så funderade på om det kanske finns någon snygg bård, så kanske det iaf kunde vara ett alternativ.

    Haha!

    Önskar att jag kunde få ljudet på band eller nått, för det låter hysteriskt roligt!
    sitter vid datorn på andra våning, och Bellis sitter i sin babysitter och kolla barnprogram och brummar, spottar, hostar och håller på. Det låter verkligen skitroligt. det är något som hon har hållit på med nu i några dagar, brummar och spottar helt hysteriskt mycket. Så nu är det haklappen som gäller hela tiden, för hon blir helt dyngsur (:

    Tisdag morgon.

    Inatt har jag inte behövt att gå upp och mata Blelis iaf, har varit riktigt skönt att slippa, men varför ändras det och håller på från dag till dag? :/ Blir lite tokig.
    Idag med matningen på morgonen så var det likadant som det krånglade, inte nått skoj. Hon åt jättebra fram tills halva flaska, då jag brukar rapa henne så hon får ner lite mer mat. När vi skulle fortsätta på nästa halva, då krånglade de. Stretar emot och skriker, suger lite och om igen..
    Fick tipset om att det kanske kunde vara hålet i flaska som är för litet, har tänkt på det också, och det kanske är så. Hon har just nu MAM 2, som är från 2 månader och nästa är MAM 3, som är från 4 månader. Hon kanske redan är där, vem vet? Sen är de jue inte alltid som man kan gå efter rekomenderade månader, då alla barn är olika som dom jämt påpekar :D 
    Synd att jag glömde köpa dom napparna i Ullared i hlegen, tänkte jag skulle köpt dom i förebyggande syfte, och nu sitter jag utan. Får väl åka in till stan sen och köpa kanske. 

    Sen i eftermiddag så är det mammagrupp, inte bestämt mej om jag ska gå dock.
    Och efter det iaf så är det en värderare som ska komma hit och kika på huset och värdera upp det, ska bli riktigt kul att se vad man får för värde! :D  

    Jag begriper inte!

    Nu är det krångel igen med matandet. Förstår inte varför. Efter att det varit riktigt bra ett par veckor, så är vi nu tillbaka på ruta 1 igen :/

    Sist det krånglade, var innan jag bytte från NAN till Babysemp.
    Med krångla menar jag att jag nästan får tvinga i henne maten. Hon suger lite, gnäller och skriker, suger lite, gnäller och skriker, och håller på så. Det är fruktansvärt jobbigt och frustrerande.

    Min teori är att maten inte mättar, hon blir inte nöjd, och hon försöker säga det genom att göra så. Jag menar sist när jag bytte maten, hon blev nöjd och glad på första flaskan. Och sen har vi det här med att hon slutat sova nätterna igenom, att hon är orolig. Hon bajsar och hon fiser, hon får Minifom, så tror inte nått på att det ska handla om magont. Hon skriker inte på det sättet alls.
    Det är precis som att hon vill ha maten men samtidigt inte vill ha maten. Vad kan det bero på?
    Blir hon inte riktigt mätt och glad? Det är det enda som jag kan komma på som en anledning. Men vad ska jag göra då? Enligt BVC så tyckte hon inte att jag skulle byta till 4 månaders än, men om hon inte är nöjd då? ska jag bara gilla läget och ha henne olycklig då i ett par veckor till? Är det speciellt schysst mot henne?

    Känner mej ganska så rådlös igen, förstår inte varför det bara inte kan flyta på som det ska. Varför det alltid ska komma upp nånting som krånglar? Ska jue till min "riktiga" BVCsköterska på onsdag för vägning, mätning och vaccinering. Ska prata med henne om allt detta då, för detta känns jue ganska så knäppt.

    Känns som att ta ett steg tillbaka igen..

    Sedan den 28/7 har Isabell sovit hela nätterna igenom.
    Fram tills förra måndagen. då har hon börjat att vakna ett antal gånger om natten, och jag har försökt att ge henne nappen och hoppats på att hon ska somna om. Men det har inte riktigt funkat så.
    Så nu har jag konstaterat att hon vaknar av hunger, maten mättar henne inte lika mycket längre som den tidigare har gjort. Så nu kommer jag bli tvungen att gå upp minst en gång om natten och mata henne, känns verkligen som ett steg tillbaka.
    Ringde till BVC för att höra med dom om dom tyckte att det var okej att gå upp på 4 månaders maten nu, men inte egentligen föräns hon är 3½ månad iaf. 2 veckor kvar med andra ord.
    Var inte min BVCsköterska som jag pratade me, vet inte om hon skulle sagt något annat, men ska träffa henne på onsdag, så får väl se då om jag kanske kunde få något annat svar.

    Blä vad deprimerande allt blev nu. Inte sovit ordentlig på en vecka nu, har jue trots allt blitt väldigt bortskämd med det nu. Ah får väl se, bara och gilla läget..?

    Vill färga håret nu!

    Åh är så sugen nu på att färga håret, men vill inte göra det hemma, utan jag vill att det ska bli så bra som det bara kan bli. Och det är då hos en frisör! (: vilket känns ganska så avlägset att jag kommer att ha råd till, så blir att vänta ett tag till nu. Är så sugen på att göra något nytt med mej själv nu.
    Vad tycker ni, kommer jag passa i det?

     
    Halvkass bild, I know! (:

    '
    Exakt den färg som jag är sugen på!


    !

    Berätta gärna lite om vilka ni är som kollar min blogg, är dönyfiken på vilka ni är (:

    Lååång söndag :/

    ..och känner på mej att även denna natt kommer det krångla. Är iaf inställd på det, då kan det jue iaf bara bli bättre.
    Behövde aldrig väcka prinsessan inna, hon vaknade själv efter en timma av sovande. Visst, bra sovit, men inte så bra som jag kanske hade hoppats på normalt. Men vi skulle jue ändå åka, så vad gjorde det. Kom knappt till Ulricehamn så sov hon. Sov hela vägen till Jönköping och sen hela vägen hem igen. Riktigt skönt.
    Stannade till hos farmor på vägen hem, för att ge lillan mat för att vi skulle kunna åka och handla i lugn och ro. Men då började hon krångla. Ville inte äta. Fick i sig kanske 80 ml. Tänkte att det kanske var magont, så försökte få henne att rapa. Gick ådär, och hon pruttade och allt. Gav upp efter en stund, och tänkte att detta kommer bli skoj. Var inte så jättefarligt. Men skulle ge henne mat igen vid nattningen halv 7, första halvan gick jättebra, men efter att jag hade rapat henne första gången, började krånglet igen. Hon ville inte äta och bara skrek. Ska det börja om igen? Tankarna går till att det antingen är ont imagen, gaser eller tänder på gång.
    Hon är ganska gnällig och klängig just nu, så det kan tyda på en tillväxt period? Vad fasen vet jag.

    En jobbig dag idag, och kommer troligen bli en jobbig natt. Känner mej verkligen helt slut nu, så nu är det dags att dra mej mot soffan och mysa med älsklingen. Imorgon vankas det samtal till BVC iaf, handla och fika med Elina :D

    Vinteroutfiten är fixad! :D

    Visst är det sött? :D

    Overallen :P (Trodde den nästan skulle vara för liten, för snabbt, men ikke :P)



    Och tossor, då det saknades fötter på overallen :D


    Jobbig söndag, utan dess like :/

    Ah denna dagen har väl startar på det sämsta tänkbara sätt..
    Har varit vaken sen klockan 4 i morses, absolut inte roligt.
    Fick Isabell till att sova vid halv 6 igen, tänkte då att jag skulle sova, men det var verkligen lättare sagt än gjort att somna om. Sen vaknade hon vid halv 7 igen, och då hade jag inte fått sova en blund.
    Var sen vaken till 8, la henne igen, och hon sov 30 minuter.
    La henne nu igen, kvart i 11, och var precis inne och tryckte in nappen igen.

    Helvetesdag säger jag bara.
    När man  tror att saker och ting börjar ordna sig, och man ser ett ljus i tunneln, då är det nått nytt som händer..
    Vet inte vad jag ska ta mej till just nu. Är otroligt trött, men de är väl bara att gilla läget ocg försöka ta sej igenom dagen. Tänkte väl att vi skulle åka till Jula i Jönköping, Daniel behöver lite nya byxor och så.
    Så blir väl att väcka till henne strax, för tror att hon somnade om, även om det tar emot. Men hon kommer att somna i bilen.

    Jobbiga, jobbiga dag..


    Trött, rådlös, irriterad, ledsen, förvirrad.

    Ännu en jobbig natt. Började med att hon vaknade, eller vred och vände sig och gav ifrån sej en massa ljud. Gav henne nappen, och hon somnade vidare. Vid 2 var det dags igen, gav henne nappen och hon somnade vidare. Sen vid tre likadant. Men då funkade de inte med nappen. Vände på henne och la henne på sidan samtidigt som jag gick ner för att hämta mat. Funkade, hon sov ju iaf en timma. 
    Nu har vi varit vakna en timma i sträck, och ser inte ut som att hon är sugen på att sova mer. 

    Vet verkligen inte vad jag ska ta mej till nu.
    Orkar inte med detta längre. 
    Om det ändå hade barit så väl att det bara är och mata och sen lägga henne igen. 
    Men så lätt är det inte. 
    Förstår inte vad som problemet är. 

    Känns ruskigt drygt innan det blir måndag och jag kan ringa BVC. Vad fan ska jag ta mej till?
    Min instinkt säger mej att det är maten som är kruxet, men vad ska man göra åt det då? 

    Tillväxtperioder?

    Någon som vet med sig hur och när tillväxtperioder ter sej hos små barn?
    Vid ungefärliga veckor?

    Funderar på om det är därför Isabell inte verkar komma till ro nattetid längre.
    Hon har vekrligen sovit jättebra när man har lagt henne för kvällen, men nu helt plötsligt så kan hon vakna bara efter en timma igen. Så har hon inte gjort på över 1½ månad, kan inte förstå varför. Ibland så vaknar hon av att hon har kräkts, och ibland bara för att. Förstår inte riktigt varför.

    Intressant!

    Läste på en bekants blogg, där hon frågade sina läsare om vilka dom var.
    Så blev lite nyfiken på vilka ni är som läser min och varför! (:
    Så svara gärna på dessa frågor:

    Vem är du och vart kommer du ifrån?
    Hur hittade du till min blogg?
    Varför läser du just min blogg?
    och till sist..
    Något ni vill att jag ska sluta skriva om alt. skriva mer om?

    Ullared (:

    Vaknade i morses, strax efter klockan 6, började med att borsta tänderna och tänkte att jag skulle hinna göra mej i ordning innan sessan vakna, men ikke, några minuter senare vaknade hon! Så var bara till att ta upp henne, mysa lite och ge henne sen mat.
    Vid halv 8 tiden så bar det iväg till mamma, lämnade Bellis och åkte vidare mot Ullared. Var en hel massa folk, trångt och jäkligt var det. Men vi tog oss igenom, och fick med oss en massa saker till Bellis hem. Bland annat en fin overall, men som jag måste prova på henne, ifall den kan bli för lite för fort. Om jag kanske behöver byta den. Så är det någon som ska ner till Ullared snart, så hojta gärna till! Ifall jag behöver byta! :D

    Sen åkte vi hem till lillebror som bjöd på fika, och det var riktigt mysigt! Grattis, lillebror på din 23 årsdag! :D

    Sessan har varit både lugn och inte idag hos mormor, men mormor bara sätter på hörselskydden och låtsas som att det regnar (:
    Hon har faktiskt sovit riktigt bra idag under dagen, och hon somnade även på väg hem, och ligger och sover nu. Ska väl väcka henne strax, så hon inte sover för länge och inte vill sova sen! (:

    En massa, massa kräkningar.

    Ja usch ja. Hon har börjat kräkas en hel del nu det senaste, vet inte o mdet är en period bara eller vad det egentligen handlar om. La henne igår vid en kvart i sju nånting, tog inte mycket mer än 10 minuter, så var det upp och hämta henne, för då hade hon kräkts. La ner henne i sin säng en stund senare, än en gång samma sak. Tog med henne ner på skötbordet och torkade av henne, lyfte upp henne, och hon kräktes IGEN!
    3 gånger på mindre än en timma. Förstår inte riktigt vad det kan bero på, om det är ersättningen, att den är för tunn, eller om det är som sagt en period bara.
    Sen har hon vaknat och varit orolig mitt i nätterna de senaste nätterna, och så natten till idag.
    Tänkte, att hon är säkert hungrig, så gick ner och gjorde en flaska, och hon åt nästan hela flaskan. Kanske inte konstigt med tanke på hur mycket som hon hade kräkts, men ändå.
    Hon har gjort ungefär samma i flera nätter i rad nu, men då har jag bara gett henne nappen. Men efter maten nu i natt så sov hon som en stock i 3 timmar, tills det var dags att gå upp på riktigt.
    Funderingarna går kring om maten inte mättar henne tillräckligt nu på kvällarna, för att sova så gott som hon tidigare gjort. Men jag vet inte heller med tanke på hennes tidigare magproblem, om jag vågar att gå upp till 4 månaders ersättning redan? (Hon är 3 månader på onsdag.)
    Känns lite förvirrande just nu. Tänkte att jag eventuellt skulle ta upp det med BVC på onsdag när vi ska dit eller nått.

    Depp

    Vaknade på ganska så gott humör idag, allt kändes okej, riktigt skönt.
    Men blev plötsligt på så ruskigt dåligt humör. Bellis har krånglat lite idag med sovningarna, och jag märker verkligen att när det väl funkat ett tag, eller några dagar och de inte sen gör de, så blir jag stressad och på dåligt humör. Vill bara att det ska funka varje dag och hela tiden nu. Att det inte bara kan vara enkelt.
    Hon skulle helst ha sovit för en halvtimma sen, men då hon inte sov hela sin tid som hon skulle sovit i morses, så somnade hon en halvtimma innan maten och självklart inte ville sova nu efter maten. Så nu börjar krånglet känns det som. Blä. Tråkigt väder är det också. Vill bara att Daniel ska komma hem nu. Vill bara att det ska gå 2 månader till ;/ Mycket man vill, lite man får. Alltid så. Usch.
    Ullared kan man väl alltid hoppas på att det kan bli imon, lite paus från mammarollen en stund med, känns som att det kan behövas efter 3 månader nästan nonstop.

    Fredag

    Nu var vi inne på fredag då, och vecka är officiellt nästan över (:
    Idag händer nog ingenting skulle jag tro, kanske skulle t och försöka bege mej ut med sessan på en promenad sen. Det tråkiga är jue att hon avskyr vagnen, så det kan sluta med en massa skrik, eller inget alls. Jobbigt att behöva vara orolig och chansa på det ena eller det andra. Får se hur det slutar. Någon som är sugen på att komma hit på fika, den är välkommen! :P
    Älskling ska idag förhoppningsvis åka till Halmstad och kika på bil, hoppas att det blir affär, har saknat min bil hela veckan nu :/ Funkar inte riktigt heller att han ska ha min bil, för han har jue inga verktyg med sig, ingenting. Så det blir ganska så ohållbart.

    Var ett kärt återseende igår, åkte in till Alexandra Eisele, tillsammans med Stéph och Smilla. Var riktigt kul att ses, även om det bara var för en stund. Hoppas att det snart blir igen!

    Imon fyller lillebror år, blir lite fika och så då, och kanske en Ullareds tur, om vi hinner klämma in det innan eller efteråt. Vet inte riktigt ännu om det blir så eller om det blir på söndag kanske. Får funderas lite på. Ska bli skönt att komma ner i varje fall och köpa lite kläder till sessan. Nu är det jue snart så kallt att hon behöver en overall, mössa och vantar och allt. Så bäst att köpa hem det nu.

    Annars är allt lugnt, ger mej fortfarande i kasst med att få ordning på dagrutinerna, och det ser ut att gå framåt iaf! :D Är väl dags att gå ner en trappa snart och busa lite med sessan. Alltid lika kul att hon skiner upp som en sol när jag kommer och sätter mej vid henne! :D Mamma älskar dej (:


    Torsdag idag!

    Jaha, så var denna vecka snart över den med! Herregud vad tiden går fort, men samtidigt så jäkla långsamt!
    Idag så kom Stéph på lite morgonkaffe innan hon begav sig till sin syster. Och snart kommer Helen hit på ytterligare lite kaffe och fika :D
    Och senare så kanske det blir in till stan och träffa Stéph och Alexandra innan Stéph beger sig hemåt igen :/ Tråkigt verkligen. Har varit underbart att haft henne här. Även om det bara varit för ett par timmar, men saknar henne sjukt mycket. För stunden så har jag inte känt mej så ensam..

    Bellis ligger nu, efter ett jäkla bråk och en massa skrik med maten. Vet inte om det var magont, eller bara en massa trötthet och hunger som ställde till de. Bråkade i 20 minuter innan jag fick i henne mat iaf, och hon slocknade på 2 sekunder efteråt. Skönt ändå.
    Inatt har hon sovit oroligt igen, gud vad det är fruktansvärt när hon gör det. Har säkert varit uppe en 4-5 gånger igen och tryckt i nappen. Höll på som sjutton fram till kvart i 6 ungefär, och när vi skulle gå upp vid 6.15-6.30 nånting, så ville hon helst fortsätta sova. Men nu har jag gett mej på ett nytt försök till rutiner, så då vill jag helst att hon ska gå upp då.

    Får se hur det blir med rutiner, är jue som sagt inte det enklaste, men nu är hon ändå 3 månader nästa vecka, och tycker att nu borde de ändå fungera att få till några slags rutiner.
    Skönt när det finns en massa människor som man kan prata med och få lite tips och råd utav. Riktigt skönt, känner mej inte så lost längre då.
    Sen är jag en sån fruktansvärd rutin och kontroll människa, så kommer väl få panik så fort som man måste bryta rutinerna. Men de måste man jue från gång till gång om man ska kunna och vilja göra nånting. Vill jue inte sitta här för resten av livet! :D


    Kvällsmys (:

    Har varit en riktigt bra dag idag, får hoppas att det håller i sig! Tyvärr så brukar det väl vända när jag säger så! :P Men vi vaknade i morses av en mycket pratglad liten bebis, och sånt flin hon hade när jag vände runt henne och sedan la henne i vår säng jämte pappa så dom fick mysa lite innan han stack till jobbet! :D
    Sen var hon vaken till 8, sov till dryga 8.40 bara, och det märktes vid 10, då blev hon dödstrött igen. Men fick busa och gå runt och mysa med henne till iaf 10.20 så fick ge henne lite mat, och sen var det dags att nana igen vid kvart i 11 ungefär. Sen kom Stéph och Smilla vid en kvart över 11, och Bellis vaknade inte föräns 13, då tänkte jag att jag skulle gå upp och väcka henne. Tycker att 1½-2 timmar räcker per gång, kanske lättare att få henne till att sova fler gånger då under dagen istället! Sen åkte vi till stan en sväng, hon sov hela vägen in, och på hemvägen hade hon en massa att prata om! :D
    Sen dock sov hon inte jättemycket mer på eftermiddagen, då hon sov ännu en extra halvtimme på väg in till stan, så var det svårt att få henne till att sova till maten. Var ute och gick sen en sväng, och det var inte behagligt att sova då heller, kanske för 10 minuter eller så, men inte så värst mycket mer.

    Och nu sitter jag här, skriver några rader för att strax dra mej mot soffan för lite kvällsmys! Bellis somnade vid  kvart i 7 redan, riktigt skönt. Hoppas att hon sover bättre i natt och inte så oroligt.

    Utanför fönstret brummar alla traktorer i hög fart för att få in all hö innan hösten krupit sig på ordentligt. Låter ganska mysigt ändå, tur att det finns folk som inte är speciellt rädda för att arbeta! :D

    Tänder?

    Jäkligt lurigt faktiskt. Isabell har dreglat ganska så rejält ända sen hon kom till världen. Men nu vill hon mycket mer tugga på sina händer och hålla på. Tittade i hennes överkäke igår, och tandköttet var det vita prickar och inte i nederkant..? Vilket jag tycker känns lurigt. Är det så det ser ut?
    Försökte ta kort på de men de blev inge vidare, så struntade i de (:

    Mysbilder! (:



    Isabell med kompisen Alvin (:



    Såhär gott kan man sova i pappas 850 (??!), med ett stadigt tag om napphållaren och filten :D

    Ont i maggen.. :/

    Tror att Bellis har en rejäl dos av ont i magen. Lite halvhispig och har inte bajsat på nu två dagar. Försökte att hjälpa henne igår, men gick inge vidare.
    Så nu får hon olja i maten och hoppas att det kan hjälpa henne. Hon har sovit så ruskigt oroligt hela natten. Har säkert varit uppe och tryckt i nappen 4-5 gånger i natt :/
    Får hoppas att hon kan sova ordentligt under dagen idag istället.

    Om ett par timmar kommer Stéphanie, så det blev lite ändrigar i schemat idag. Blir inte att åka till Fia idag, kanske senare i veckan istället. Ska bli supermysigt och umgås med Stéph idag, var rejält länge sen nu!

    Eftermiddag

    Vilken skillnad det verkligen kan göra att bara få komma ut lite och prata av sej lite grann.
    Åkte till Fia strax efter klockan 9 och var där till ca kvart i 13.
    Bellis var en ängel, liksom alla gånger vi är hemifrån! (: Hon åt lite mat vid halv 11 och somnade som en stock, och sov till klockan var dryga 12.40. Helt underbart!
    Sen åkte vi till mammagruppen, var lite intressant, och Bellis hade en hel del att berätta för gruppen! :D Nästan så man skämdes lite, och tänkte, hysch! dom pratar jue! (: Min lilla going! Såg mest bara att de flesta mammor drog lite på mungiporna och skrattade lite (: De flesta andra barn var ledsna istället, och Bellis drog ramsor! Härligt!

    Och nu är vi hemma, Bellis åt för en stund sen, skjuter lite på naningen nu på eftermiddagen, en halvtimma kanske, för hon somnade ganska så gott på väg till mammgruppen och sen hem ifrån den. Helt förvånad att hon sov så gott i 850, för på väg till stan vart hon asarg! :P Så de blir att försöka få henne och nana om en liten stund.

    IMORGON!
    Då sticker vi in till stan en stund igen, shoppa på Maxi (om skorna är kvar :D) och fika lite hos Fia igen. På eftermiddagen, om ingenting krånglar, så kommer lilla Stéphanie hit, ska bli underbart kul och skönt med sällskap!

    Nu får jag nog ta mej något litet och äta, inte blitt att ätit någon lunch ännu. Sen laga lite mat förhoppningsvis när sessan nanar, så jag och pappa kan äta när han kommer hem!

    Tisdag idag

    Idag så bär det av om någon timma eller så till käraste Fia Hall, och sen är det meningen att jag ska åka på föräldra grupp. Har dock ingen lust alls, så får faktiskt se hur det blir med den saken.
    Var och handlade på Maxi igår, och ibland har dom riktigt bra erbjudanden (:
    Jag är något av en sko-oman (: Dom säljer nu "Uggs" för 149 kronor. Beige, mörkblå och ljusrosa! Förälskade mej i de ljusrosa när vi var där igår, men käraste Daniel "förbjöd" mej att köpa dom, då jag har 2 lagerhyllor fulla med skor. Men man kan väl aldrig få för mycket skor? :D 
    Tänkte faktiskt att jag skulle smita förbi där idag och köpa dom iaf, får väl gömma dom för honom eller nått! :D 

    Någon som är sugen på att hitta på något i veckan är välkommen att höra av sej. Är dödssugen på att hitta på massor av saker just nu. Är lite rörelseförhindrad, då jag får ha 850 just nu, vill inte köra för mycket med den med Bellis i, då jag får ha henne i baksätet. Plus att den är svindyr att köra :/ Hör av er, snälla! :D 
     

    Titta vad jag kan!

    Isabell 2 månader och 3 veckor

     


    Jobbig och tuff dag igen..

    Idag har det varit en fruktansvärt jobbig dag, igen.
    Varför ska det alltid vara så typiskt att när man kommit på något som fungerar, så gör det en helomvändning på en och samma gång? Förhoppningsvis så har det bara varit idag och fortsätter inte imorgon. Man kan jue hoppas iaf. Började faktiskt hyffsat bra i morses, bortsett från att hon skulle upp kvart över sex.
    Sov mellan 8 och 9, så jag fick duscha. Sen sov hon mellan 11 och 11.30 och efter det har hon knappt sovit något. Kanske 20 minuter. Riktigt tjurig och övertrött tjej här hemma idag.
    Den som sa att man skulle passa på att njuta den första tiden, de första månaderna skulle jag vilja strypa.
    Så fel dom kan ha. visst har det funnits stunder att njuta av dessa månader, men de flesta har varit tvärtemot faktiskt.

    Suttit lite låst här hemma idag, inte vetat vart jag ska ha tagit vägen eller nått. Riktigt depphumör idag och hatavärldenhumör också. Snart kommer älskling hem och då ska vi åka och handla en skvätt. Måste komma utanför dessa väggar, och kanske hoppas att sessan kan sova några minuter i bilen åtminstone.

    Hoppas verkligen på en bättre dag imon.

    Resesäng säljes!

    Köpt på babyproffsen i våras, bättre begagnad, men aldrig använd utav oss! 300 kronor vill jag ha för den, hör av dig om du vill köpa! (:

    Monday morning

    Hela helgen har nu gått, gansksa så fort skulle jag vilja säga!
    Allting har funkat ganska så bra med Isabell de senaste dagarna, hon sover på dagarna och är inte längre speciellt krånglig att få att sova dagtid.
    Det tråkigaste denna helgen har varit att hon istället har krånglat kvällstid. Familjen Karlsson/Malm var här i lördags kväll, och då var hon svår att få att somna. Igår var Cilla och Simon här, och det tog övern en timma att få henne att sova. Ska bli lite intressant att se om det har varit pga att det varit folk här, som hon har varit svår avslappnad eller vad det har haft att göra med. Lite jobbigt har det varir, men äsch då. (:

    Idag är jag hemma och är billös, Daniel sålde sin firmabil igår, och i väntan på att hitta en ny bil, så lånade han min idag. Hoppas att han hittar en ny under dagen, annars får han nog åka 850 imon, för orkar inte sitta hemma imon med.

    Så idag vet jag inte riktigt vad som dagen har att erbjuda. Ska strax natta Bellis, och då blir det iaf en dusch! :D

    En fantastisk dag igår!

    Började med att Bellis vaknade ca 7.40 (sovit 20.00-7.40), åt lite, busade lite och myste lite.
    La henne igen vid 10 ca och då kom Johanna ut och fikade lite. Var uppe och tryckte in nappen en gång, och hon sov 1½ timma! (: Fick lite mat igen vid 12, och vid halv 1 ungefär bar det iväg in till stan och träffa Sanna.
    Isabell brukar alltid vakna när jag stannar bilen och stänger av, igår somnade hon precis när vi kom in till stan och sov 10-15 minuter i stolen i Sannas vardagsrum, framsteg! :D 
    Var mysig och somnade till på min arm ytterligare några minuter senare, och vid halv 4 var det dags för mat igen och sen till Maxi och handla.  Var lugn och fin hela vägen igenom, men när vi satte oss i bilen blev hon arg!
    Somnade med nappen strax innan vi kom ut ur Borås och sov ca 15 minuter efter att jag hade stängt av bilen :D
    Sen somnade hon igen vi 18 och verkade inte ha några planer på att sova en kort stund denna gången!
    Väckte henne vid 7, då hon skulle äta vid 8 ungefär. Men det var allt annat än populärt! Så arg och så trött.
    Blev att bara slänga på henne pyjamas och i med lite mat. Åt knappt hälften av maten och jag tänkte att hon garanterat kommer vilja upp i natt nån gång. Men fröken ligger ännu i sin säng och sover! Så rent tekniskt så är hon inne på timme nummer 13 nu! :D Haha. Men nu är det nog dags vilken sekund som helst att gå upp (:

    Får hälla i mig lite kaffe och invänta att hon ska gå upp, lär väl vakna så fort kaffet träffat botten i muggen! (:

    Känna sitt eget barn?

    Trodde att det skulle falla sej mycket mer naturligt hur man känner igen alla skrik och miner och allting. Men det enda som jag går på nu, är efter klockan. Efter 4 timmar så är hon i regel hungrig, men jag vet inte hur hennes hungerskrik låter. Jag vet inte hur hennes tröttskrik låter, det kollar jag på ögonen. Vilket inte alltid stämmer heller.
    Konstaterade igår, efter att Fia lyckades lägga Bellis hur enkelt som helst, att probelmet helt klart ligger hos mig. Det är jag som fortfarande är uppstressad och orolig och kan därmed inte slappna av, och det känner hon. Därför är det så jäkla svårt att lägga henne dagtid.
    Just nu är det så mycket oro bara efter allt som har hänt, och att jag aldrig lyckats lägga henne innan, så därför oroar jag mej för det dagligen. Sen andra faktorer i vardagen som stör mej något kopiöst just nu. Önskar att jag kunde koppla bort det sistnämnda, men en ganska omöjlig sak.
    Därför blir allting så jäkla tufft dagtid. Sen att jag känner mej depp och ensam mest hela tiden med, gör inte heller saken bättre. Trött på att behöva kämpa så mycket hela tiden.
    Önskar att jag bara kunde vakna en dag och förstå henne. Det är det absolut värsta som finns, att inte veta vad hon vill.

    En dag som alla de andra.

    Usch, är fruktansvärt uttråkad numer, trodde inte att det skulle vara riktigt så här tråkigt att gå hemma och vara mammaledig. Känner mej mest ensam och att man knappt har någon att prata med om dagarna. Ingenting att hitta på, och ja, bara allmänt ensam. Pretty depp.
    Idag kommer troligen Johanna ut på lite fika/frukost..?
    Messade om det igår, men glömde messa tillbaka föräns nu i morses, så vet inte riktigt hur det blir. Men skulle tro att hon kommer ut när hon vaknat.
    Sen då? What to do today?
    Funderar på att åka in till mamma en sväng, men de är jue egentligen samma sak där, bara mest sitta där och inte gör nått. Samtidigt så är det någon att prata med en stund. 
    Känner att det mesta som jag har att prata om numer de är bara gnäll. Inga direkt roliga saker att prata om. Då de senaste månaderna varit så sjuk jobbiga, och fortfarande är. Vill ta mej igenom det här nu och se det roliga i allting!

    Uttråkad.

    Precis hemkommen efter morgonkaffe i Roasjö med massa flikkor!
    Och nu är jag hemma, är totalt rastlös och uttråkad. Men kan inte för mitt liv komma på något att göra eller någon att besöka..?
    Bellis sitter just nu i babysittern och kollar Musses klubbhus, eller nått! :D Pratar och bubblar lite för sej själv :P
    Är ganska så trött på att sitta inom dessa väggar nu, men vad faen ska man hitta på då?
    Tänkte åkt ner till pappa Daniel och hälsat på honom och Anders på jobbet, men då han inte gick och få tag i innan vi var på väg åt andra hållet, så blev det inte så heller. Bläh..

    Förslag anyone? Jag finns på mobilen i så fall!

    RSS 2.0