Uppdatering

Dålig uppdatering sedan i torsdags, men ska försöka få med allt det väsentliga (:

Var hos BM i fredags morses, allt verkade som det skulle, bäbis hade inte riktigt fixerat sig ännu, huvudet var fortfarande lite ruckbart, men får hoppas att det fixerar sig snart! (: Hjärtljuden var bra, och kurvan var fin som vanligt. Skönt att det har gått såpass bra med bäbis som det gjort hela graviditeten, trots skrämseln med de höga hjärtljuden i april, som trots allt bara berodde på en livlig bäbis. Det är mamma och pappas älskling de (:
Med tanke på att det varit relativt påfrestande för min kropp, med foglossning och dylikt, så är det skönt att alla värden med bäbis har varit bra under hela tiden <3
Efter det blev det en fika med Maria, var ett bra tag sedan sist, var mycket mycket trevligt!
Efter det med så bar det iväg till knalleland för att få tag på en present till Cilla, då hon fyllt 21. Hittade några som passade perfekt (:

På kvällen där sen var det bara lugnt, var hemma och gjorde absolut ingenting. Älskling bytte motor och grejjer på 140 så den kunde säljas, och vilket den gjordes på en gång, då min syster med karl var i behov av en extra bil. Så den blev nerkörd till Roasjö på lördagen, sen var det dags för kalas hos Cilla och Simon, och sedan var det dags att hämta favorit Moxen, då mamma och pappa skulle på bröllopsfest på kvällen, så moster fick hoppa in som barnvakt. Var riktigt mysigt, vi lekte och stojjade lite granna på kvällen, innan han somnade vid kl 21, sen vaknade han vid 01 igen och skulle inte ligga i sängen, utan jämte moster, så där låg vi och 'myste' hela natten, eller han gjorde, moster sov mest dåligt (: Men han är underbar den lille krabaten! (:

Igår var en lugn dag, då jag var helt utmattad efter en natt med väldigt lite sömn. Var nere i Roasjö och myste, grillade lite och så. På kvällen hände absolut ingenting och idag är den måndag (:
En regning måndag idag, men riktigt mysigt. Bara varit och inte gjort något speciellt, bortsett från en liten handling och två maskiner tvätt. Skönt med sånna här dagar, EMELLANÅT! :D

15 dagar kvar nu till beräknat BF, hoppas verkligen på att det också kan bli så, men tar verkligen inte ut något i förskott. Men gud nu börjar det bli riktigt, riktigt tungt..

Kommentarer
Postat av: Jessica

Och vi tackar och bugar för hjälpen vi fick! Med både bil och barn!

2010-06-07 @ 17:14:41
URL: http://lillafrokenkarlsson.blogg.se/
Postat av: Jeanetteee

Självklart, var bara mysigt med lelle Moxen :D

2010-06-08 @ 11:38:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0