Knappt jobbig natt..

Gick och la mej, runt 11 tiden, kollade TV till dryga kvart i 12, tog en samarin innan jag somande för jag kände att det var på gång. Somnade ganska gott, vaknade för över en halvtimma sen av en jävla halsbränna och har nu tagit en ny samarin, men verkar inte fungera.
Så nu sitter jag här, gott trött är jag också. Tur att man inte har några större förpliktelser imon bara.

Idag var det löning, besiktning av bilen och storhandling som stod på schemat. Gott att komma utanför huset lite faktiskt. Men satan vad jobbigt det har blitt nu att köra bil, obekvämt och tungt.. Men men.

Besiktigade pärlan, fick två tvåor, kostade mej bara 2100, mindre kul, men ack så nödvändigt. Handlade grejjerna så nu är de bara för älskling att reparera (:
Passade även på att beställa nya blinkersglas fram och till skärmarna, för dom är allt annat än vackra.

Mailade på ett barnskydd i stan idag med, och fick ett svar att den var min om jag ville ha den, så det bär av samtidigt till stan imon för att hämta den. Skönt att det är avklarat. Och på lördag bär det av till underbara IKEA (: Kommer knappt gå åt några pengar alls där denna gången (: Det är det värt, bäbis är värd alla pengar i världen!

Såå, får väl sitta här en stund till, innan jag försöker sova igen. Såg jue inte ut som att det visades något vettigt på TV heller. Underbara natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0