Eftermiddag

Vilken skillnad det verkligen kan göra att bara få komma ut lite och prata av sej lite grann.
Åkte till Fia strax efter klockan 9 och var där till ca kvart i 13.
Bellis var en ängel, liksom alla gånger vi är hemifrån! (: Hon åt lite mat vid halv 11 och somnade som en stock, och sov till klockan var dryga 12.40. Helt underbart!
Sen åkte vi till mammagruppen, var lite intressant, och Bellis hade en hel del att berätta för gruppen! :D Nästan så man skämdes lite, och tänkte, hysch! dom pratar jue! (: Min lilla going! Såg mest bara att de flesta mammor drog lite på mungiporna och skrattade lite (: De flesta andra barn var ledsna istället, och Bellis drog ramsor! Härligt!

Och nu är vi hemma, Bellis åt för en stund sen, skjuter lite på naningen nu på eftermiddagen, en halvtimma kanske, för hon somnade ganska så gott på väg till mammgruppen och sen hem ifrån den. Helt förvånad att hon sov så gott i 850, för på väg till stan vart hon asarg! :P Så de blir att försöka få henne och nana om en liten stund.

IMORGON!
Då sticker vi in till stan en stund igen, shoppa på Maxi (om skorna är kvar :D) och fika lite hos Fia igen. På eftermiddagen, om ingenting krånglar, så kommer lilla Stéphanie hit, ska bli underbart kul och skönt med sällskap!

Nu får jag nog ta mej något litet och äta, inte blitt att ätit någon lunch ännu. Sen laga lite mat förhoppningsvis när sessan nanar, så jag och pappa kan äta när han kommer hem!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0