Fredag

Nu var vi inne på fredag då, och vecka är officiellt nästan över (:
Idag händer nog ingenting skulle jag tro, kanske skulle t och försöka bege mej ut med sessan på en promenad sen. Det tråkiga är jue att hon avskyr vagnen, så det kan sluta med en massa skrik, eller inget alls. Jobbigt att behöva vara orolig och chansa på det ena eller det andra. Får se hur det slutar. Någon som är sugen på att komma hit på fika, den är välkommen! :P
Älskling ska idag förhoppningsvis åka till Halmstad och kika på bil, hoppas att det blir affär, har saknat min bil hela veckan nu :/ Funkar inte riktigt heller att han ska ha min bil, för han har jue inga verktyg med sig, ingenting. Så det blir ganska så ohållbart.

Var ett kärt återseende igår, åkte in till Alexandra Eisele, tillsammans med Stéph och Smilla. Var riktigt kul att ses, även om det bara var för en stund. Hoppas att det snart blir igen!

Imon fyller lillebror år, blir lite fika och så då, och kanske en Ullareds tur, om vi hinner klämma in det innan eller efteråt. Vet inte riktigt ännu om det blir så eller om det blir på söndag kanske. Får funderas lite på. Ska bli skönt att komma ner i varje fall och köpa lite kläder till sessan. Nu är det jue snart så kallt att hon behöver en overall, mössa och vantar och allt. Så bäst att köpa hem det nu.

Annars är allt lugnt, ger mej fortfarande i kasst med att få ordning på dagrutinerna, och det ser ut att gå framåt iaf! :D Är väl dags att gå ner en trappa snart och busa lite med sessan. Alltid lika kul att hon skiner upp som en sol när jag kommer och sätter mej vid henne! :D Mamma älskar dej (:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0