Jobbig och tuff dag igen..

Idag har det varit en fruktansvärt jobbig dag, igen.
Varför ska det alltid vara så typiskt att när man kommit på något som fungerar, så gör det en helomvändning på en och samma gång? Förhoppningsvis så har det bara varit idag och fortsätter inte imorgon. Man kan jue hoppas iaf. Började faktiskt hyffsat bra i morses, bortsett från att hon skulle upp kvart över sex.
Sov mellan 8 och 9, så jag fick duscha. Sen sov hon mellan 11 och 11.30 och efter det har hon knappt sovit något. Kanske 20 minuter. Riktigt tjurig och övertrött tjej här hemma idag.
Den som sa att man skulle passa på att njuta den första tiden, de första månaderna skulle jag vilja strypa.
Så fel dom kan ha. visst har det funnits stunder att njuta av dessa månader, men de flesta har varit tvärtemot faktiskt.

Suttit lite låst här hemma idag, inte vetat vart jag ska ha tagit vägen eller nått. Riktigt depphumör idag och hatavärldenhumör också. Snart kommer älskling hem och då ska vi åka och handla en skvätt. Måste komma utanför dessa väggar, och kanske hoppas att sessan kan sova några minuter i bilen åtminstone.

Hoppas verkligen på en bättre dag imon.

Kommentarer
Postat av: sophia

Vet hyur det känns. har en på 5 mån o det är skitjobbigt de första månaderna :( hoppas det blir bättre kram sophia broberg

2010-09-06 @ 17:25:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0